• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

NS/DE

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.ΕΚΕΙ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΟΥ ΚΛΗΡΟΥΧΕΣ.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ.ΑΠ'ΌΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΚΙΟΛΑΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΒΙΣΜΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ 1 ΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ Δ.Ε. ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ 10.ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΙΣΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΙΝΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.
ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΒΑΡΔΙΕΣ κλπ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ.

ΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ.ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΣΟΥ..!
 

devilix

New member
Καλώς τον! Λοιπόν φίλε μου, η υπηρεσία είναι πολύ καλή. Πολύ χαλαρή με πολύ λίγα πράγματα να κάνεις. Από βάρδιες, αν έχει κόσμο είναι καλά. Υποτίθεται 1-1 αλλά φτιάχνεται πολύ εύκολα αυτό <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
Από θέμα αγγαρειών πολύ καλά! Μια κλίμακα 10-2 έχει μες τη μέρα και μια μαγειρία.
 

Zefuros07DEsso

New member
Φιλε μου.

Οταν μπήκα ΔΕ/ΝΣ τον Δεκεμβρη ηταν παραδεισος. ειχαμε μπει πολλά ατομα σε εκείνη τη φουρνιά, και το χειρότερο που παιζαν ατομα ηταν 1-2 (οταν ειχαν φυγει οι παλιοι)

Στην Α σειρά ομως μπήκαν λιγοτερα ατομα και ψιλοχάλασε.

το ατου πάντως της υπηρεσίας ειναι η χαλαροτητα και ο πολύ καλός οπλονόμος, ο οποίος θα σου βρει λύση για οτι προβλημα και εαν εχεις.

Από τις ειδίκές θέσεις, η καλύτερη ειναι το οπλονομείο, όπου εαν εχει ατομα η υπηρεσία παίζουν καθημερινή εξόδου. Αυτο ομως ψιλοχάλασε τελευταια γιατι δεν ειχε ατομα.

έχει και άλλη μια ειδική θέση που μπορεί να κοιταξεις - το λογιστήριο. Το μειονεκτημα ειναι πωςς θα παίζεις θεωρητικά 1-1 (με 3-4 off το μηνα). Aν ομως εισαστε λιγα ατομα στην ΓΕ, θα σε γλυτώσει μετά απο αρκετές χαζομάρες. Δηλαδή, δεν θα κάνεις καμία αγγαρεία, κανένα μαγειρίο, καμία κλίμακα, κανένα Πασχα (μια σκοπιά πυρασφάλειας το καλοκαιρι), κανένα αγημα και καμία απόσπαση.

Καλά να περάσεις στη Σαλαμυκονο!
 

oykas

New member
KAI ODHGOS DIOIKHTH STH DE PAIZEI KATHIMERINI EKSODOU SK OFF!

GENIKA POLY XALARH YPHRESIA STHN OPOIA PANE KAI ME APOSPASH-DIATHESI APO TH DD!
 
Top