• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Οδηγός διοικητή - μισθός?

haritos

New member
Παιδιά καλησπέρα!

Είμαι οδηγός διοικητή σε μια υπηρεσία και θα ήθελα να μάθω αν τώρα από τα 8.71€ μπορεί να αυξηθεί ο μισθός μου?Λόγω του ότι δεν κοιμάμαι (διαμονή) και δεν τρώω (διατροφή) μέσα στην υπηρεσία!
Γιατί απ'όσο γνωρίζω ο μισθός μας είναι μεγαλύτερος και μειώνεται λόγω διαμονής,διατροφής και ένδυσης! Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει!

Ευχαριστώ πολύ!
 

p_h

New member
αφού είσαι οδηγός διοικητή γιατί δε τον ρωτάς να σου απαντήσει;
 

kd305

New member
Χαχαχαχαχαχααχ καλό ναι ρε φίλε σου δίνουνε και επίδομα...
 

haritos

New member
Αν θεωρείτε τους εαυτούς σας σοβαρούς τι να σας πω? Έκανα μια πολύ απλή ερώτηση και περιμένω μια πολύ απλή απάντηση! Και οι 2 απαντήσεις σας ήταν ειρωνικές και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που είναι ειρωνικές!
 

kd305

New member
Γιατί ρε φίλε να πάρεις παραπάνω φράγκα ? υπηρεσία θεωρείται και αυτή..τι περιμένεις να σου δώσουνε και παράσημο στο τέλος..σοβαρέψου..
 

haritos

New member
Πολύ σοβαρός είμαι! Στον μισθό του στρατεύσιμου ναύτη συμπεριλαμβάνεται διαμονή και διατροφή, χρήματα τα οποία υποτίθεται ότι τα πληρώνεις εφόσον σου παρέχονται αυτά! Που είναι το περίεργο δηλαδή? Το ότι προσπαθώ να διεκδικήσω κάτι που μου ανήκει? Σοβαρός πάντως δεν είναι όποιος απαντάει με αυτό τον τρόπο!
 

kd305

New member
στον στρατό ξηράς δεν ισχύει κάτι τέτοιο πάντως και αυτό που λες εσύ το βρίσκω αστείο..τελοσπάντων καλή τύχη
 

p_h

New member
οκ, αμα ντρέπεσαι να ρωτήσεις τον δικα που τον βλέπεις και κάθε μέρα, ρώτα το βύσμα σου που κανόνισε να σε χώσει ναυτικό και μάλιστα οδηγο διοικητη...
 

haritos

New member
Το βύσμα μου δεν το γνωρίζω καν γιατί είναι γ' πρόσωπο και ναι με έβαλε στο ναυτικό! Όσο για την θέση του οδηγού δεν έβαλα κανένα βύσμα και δεν ζήτησα σε κανένα να με βάλει σε αυτή τη θέση! Με τον διοικητή δεν έχω καμία σχέση πλέον της τυπικής του να τον πηγαινοφέρνω με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και να κάνω δουλειές και εργασίες που χρειάζεται η υπηρεσία!
 

hatzhs

New member
haritos που εισαι οδηγος διοικητη φιλε μου? απο οσο γνωριζω δεν δικαιουσαι κατι παραπανο απο τον στανταρ μισθο που ειναι για ολους..ισως να κανω και λαθος...αλλα μπορεις να ρωτησεις στην χρηματικη που σας πληρωνει αν δικαιουσαι κατι παραπανο
 

ban

New member
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο αυτό που λες.Δηλαδη στις βυσματικές υπηρεσίες που παίζουν 1-ποτέ θα έπρεπε να πληρώνονται παραπάνω?Αν μια υπηρεσία παίζει 1-2 και τον άλλο μήνα 1-6 θα έπρεπε να αλλάζει το μισθολόγιό της κάθε λίγο.Δεν γίνεται αυτό.
Αν θες πάντως παρακάλα τη μονάδα σου να μένεις εκεί τα βράδια για να αναπληρώσεις τη διαμονή!
 

hatzhs

New member
δεν νομιζω να χρειαζεται και ιδιαιτερα να τους παρακαλεσει...οδηγος του διοικητη ειναι κανεις δεν θα του πει γιατι εμεινες μεσα...απλα δεν πρεπει να ειναι αυτο το θεμα του παιδιου το που θα μεινει...
 
A

admin

Guest
Τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει...Να πληρώνεται παραπάνω γι αυτό πάντως...
 

proistamenos

New member
Δεν νομίζω να σε υποχρέωσε κανείς να γίνεις οδηγός Διοικητή, ούτε να μην μένεις μέσα τα βράδυα όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Επίσης μπορείς μόλις φέρεις τον Διοικητή στη μονάδα (δηλαδή 7 το πρωί) να φας και το πρωινό σου και το προάριστό σου και σε αρκετές περιπτώσεις και άριστο μια που οι περισότεροι Διοικητές που ξέρω δεν φεύγουν πριν το απόγευμα.

Τέλος πάντως, έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις να απαλλαγείς από αυτό το καθήκον και να γυρίσεις κανονικά στη μονάδα και να κάνεις ότι και οι υπόλοιποι.

Παραπάνω λεφτά όμως, ξέχνα το.
 

p_h

New member
παρολα αυτα, η ερωτηση του έχει μια βάση, το υπουργείο πληρώνει για τη σιτηση του κάθε κληρωτού περίππου 2€ την ημέρα, όταν αυτός δεν τρώει μέσα τι γίνεται με αυτά τα χρήματα;
δεν λέω να τα δώσουνε στο βύσμα, αλλά ποιος τα κρατάει τελικα;
 

p_h

New member
τα μαγειρία φτιάχνουν φαγητό σύμφωνα με το δυναμολόγιο παρόντων, το δίνει ο αρχιλοχίας του λόχου. Αν δεν ειναι ποτέ εκεί δεν θα του φτιάχνουν φαγητό...
Όταν ήμουν μέσα, ακουγόταν ότι τα γκρουπάκια αδειών (πάσχα, χριστούγεννα, κτλ) πληρώνονταν κανονικά το φαγητό παρότι το μισό στρατόπεδο δεν ήταν μέσα και τα χρήματα για το φαγητό εκείνων των ημερών τα καβάτζωναν μερικοί.
 

kd305

New member
Kαλα γενικά με το θέμα της τροφοδοσίας γίνεται πανικός..σε λίγα στρατόπεδα τηρείται το πρόγραμμα..
 

ThalamosEiii

New member
Αυτα που ρωτας ειναι γελοια φιλαρακι. Εισαι σε γαμω τις θεσεις κ θες κ τα κατι ψιλα παραπανω που αλλοι θα πληρωναν για να γινουν οδηγοι κ διοικητη κιολας. Στο στρατο εισαι.

Εν παση περιπτωση απ´οσο ξερω μονο οι ταχυδρομοι δικαιουντε περιπου 100 ευρω το μηνα λογω του οτι ειναι στο ποδι ολη μερα κ δεν παιρνουν προαριστο, αριστο κ δειπνο.
 
Top