• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Οι ιατρικες εξετασεις σημερα

hoyt

New member
Γεια σας. Ποιες ειναι οι ιατρικες εξετασεις που υποβαλεται ο φανταρος σημερα? Εμβολια, αν υπαρχουν παραβαν ατομικα για την εξεταση, με το αιμα κλπ. Μπορει να απαντησει καποιος που εκανε στρατο τα τελευταια 2-3 χρονια για να εχουμε φρεσκια αποψη?
Θα με ενδιεφερε κυριως για την Θηβα-πυροβολικο για το πως ειναι η κατασταση εκει.
 

caushy

New member
Τελικά όταν φτάσει η ώρα να μπούμε όλοι για τα ίδια ανησυχούμε… αλλά μετά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να γράψει τη δική του εμπειρία
 

Lock_John

New member
[quote author="caushy"]Τελικά όταν φτάσει η ώρα να μπούμε όλοι για τα ίδια ανησυχούμε… αλλά μετά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να γράψει τη δική του εμπειρία[/quote]

επειδη και εγω περσυ ειχα απντιστοιχες αποριες κτλ,

την πρωτη ημερα περσυ τον Αυγουστο μας εγιναν καποιες τυπικες εξετασεις, οπου ελεγξαν τα βιβλιαρια μας υγειας, και σε ενα παραβαν ατομικο, μας ελεγχανε γυμνους (οχι τελειως, με τα εσωρουχα) και ζητουσαν να αναφερουμε τυχον προβληματα μας. Εγω ενδεικτικα ανεφερα μονο την μυωπια μου που γνωριζω ως προβλημα μου. επισης, μας εκαναν ή 2 ή 3 εμβόλια, δε θυμαμαι καλα, και επερναν δειγμα αιματος σε οσους δεν ηξεραν σιγουρα ομαδα αιματος.

επισης υπηρχε και ατομικη συνεντευξη με στρατιωτικο ψυχολόγο.

αυτα απο εξετασεις ιατρικες την 1 ημερα. τουλαχιστον για το Κέντρο εκπαιδευσης διαβιβασεων στην Καλαματα.
 

arlav

New member
Να επιβεβαιώσω ότι τα στάνταρ που γίνονται είναι : εξέταση σε παραβάν με το εσώρουχο από γιατρό, 2 εμβόλια που πιάνουν διάφορα (αντιτετανικό, φυματίωση νομίζω κτλ). Σε εμάς πήραν αίμα από όλους τους στρατιώτες. (ΚΕΜΧ Ναύπλιο)
Αν έχετε κάποια πάθηση η πρόβλημα, τότε είναι η πιο κατάλληλη ώρα να το αναφέρετε στον Γιατρό για να μην τρέχετε μετά.
 
Top