• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

πεζοναυτης ή λοκ στην κυπρο???

alexakis7

New member
παιδια για πειτε μου την γνωμη σας για αυτα τα 2...δεν ξερω τι να διαλεξω...<!-- s:p -->:p<!-- s:p --> πειτε μου εμπειριες σας...
 

George84

New member
[quote author="alexakis7"]παιδια για πειτε μου την γνωμη σας για αυτα τα 2...δεν ξερω τι να διαλεξω...<!-- s:p -->:p<!-- s:p --> πειτε μου εμπειριες σας...[/quote]
Τίποτα απ' τα δύο. Ειδικά στην Κύπρο!
Καλύτερα να πας πεζικάριος σε ελληνική μονάδα. Αν έχεις βύσμα κυνήγα το για Υλικού πολέμου ή εφοδιασμού μεταφορών. Αν το πρόβλημα με το πόδι σου είναι σοβαρό κυνήγα το για Ι4 να περάσεις ζάχαρη. Αν θες να πας για τον πράσινο μπερέ θα το μετανιώσεις πριν τον πάρεις καν. Τα μόρια ισχύουν μόνο για σώματα ασφαλείας - αν θες να διοριστείς σε σώματα ασφαλείας καλύτερα να πας δόκιμος.
Δεν αξίζει από καμία άποψη, κοίτα να περάσεις όσο γίνεται καλύτερα και χαλαρότερα τη θητεία σου. Αν είσαι μάχιμος πήγαινε γυμναστήριο ή κάνε extreme sports. Στο στρατό καλύτερα να το παίζεις γιωτάς.
Καλή θητεία. <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

alexakis7

New member
πηγαινω γυμναστηριο...και τι να λεει???ειναι κανεις μαχιμος επειδη παει γυμναστηριο?τα μορια δεν πιανουν και για το δημοσιο??δεν θελω να πιστεψω οτι θα μετανιωσω τον πρασινο μπερε πριν καν τον βαλω...ετσι νομιζω...τωρα τι να σου πω...εμπειρια εντος του στρατου δεν εχω...μονο οτι ακουω απο φιλους που εχουν παει και απο εδω...οσο για το προβλημα στο ποδι μου δεν θα ελεγα οτι ειναι σοβαρο...αλλα ειναι προβλημα οπως και να το κανουμε...αλλα πιστευω οτι θα αντεξω σε τετοιου ειδους καταστασεις...
 

shelby

New member
[quote author="George84"][quote author="alexakis7"]Στο στρατό καλύτερα να το παίζεις γιωτάς.[/quote][/quote]

Και πως το κάνεις αυτό αν δεν έχεις πρόβλημα;
 

George84

New member
[quote author="shelby"]
Και πως το κάνεις αυτό αν δεν έχεις πρόβλημα;[/quote]
Αν θες να βγεις πραγματικά γιωτάς είναι εύκολο, ακόμα κι αν δεν έχεις πρόβλημα. Λίγο θέατρο να παίξεις, μπορούν να σε βγάλουν άοπλο/ψυχολογικό (π.χ. οπλοφοβία). Αν έχεις κονέ κανέναν γιατρό μπορεί να σου δώσει μούφα διάγνωση. Αν είναι και στρατιωτικός γιατρός ακόμα καλύτερα.

Αλλά δεν αναφέρομαι σ' αυτό. Εννοώ ότι στο στρατό γενικά, ότι κι αν μπορείς να κάνεις καλό είναι να μην το δείχνεις, γιατί όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε χώσει. Οτιδήποτε κι αν αφορά αυτό, από γνώσεις υπολογιστών, βαψίματος, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, μηχανολογικά, μέχρι αντοχές και "ικανότητες κουβαλήματος". Στις περισσότερες περιπτώσεις καλύτερα να δείχνεις ότι είσαι άχρηστος για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις ατόμων που τσίμπησαν μεγάλες τιμητικές από δουλειές στη μονάδα (πχ υδραυλικός) αλλά γενικά αυτοί που δεν κάνουν τίποτα περνάνε καλύτερα.
 
Top