• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ποιές ήταν οι πιο αστείες καμπάνες στη θητεία σας; :D

M

mariosgr83

Guest
Στρατός χωρίς κρατήσεις, φυλακίσεις,ΣΤΕΞ και καμπανόφατσες δεν γίνεται!!! Μπορεί να σπαζόμαστε άγρια όταν μας ρίχνει από το πουθενά καμπάνα ο... οποιοσδήποτε αλλά μπορεί να μας κάνουν να ξερενόμαστε στα γέλια πιο μετά <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->

Ποιές ήτανε οι πιο extreme και αστείες καμπάνες που φάγατε εσείς ή συνάδελφοί σας κατά τη διάρκεια της θητείας σας; <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
Στη ΣΕΑΠ Κρήτης ένας από τη διμοιρία μου τιμωρήθηκε με 2 μέρες κράτηση γιατί βγήκε έξω από το κτίριο του Λόχου με τα χέρια στις τσέπες "επιδεικνύοντας νωχελικότητα." Καλό; <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

kd305

New member
Εγώ την στέρηση εξόδου την έμαθα σαν ΣΕΞ και όχι σαν ΣΤΕΞ,τελοσπαντων 5μερες κράτηση επειδή ήμουνα ακομβίωτος <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

SValkan

New member
Καλα, για χέρια στις τσέπες, κορδονια αλυτα κ μη χαιρετισμούς, οι καμπάνες πεφταν σύννεφο στην ΕΛΔΥΚ, στο ΣΕΑΠ δεν θα ριχνανε?

Κορυφαία 'καμπάνα' αλλά κ σκηνικό: 5 Φ σε δεκανέα από τον λοχαγό μας, γιατι στην κραυγη του οτι είναι αξύριστος κ παίρνει 2 μέρες κράτηση, αυτος ατάραχος απάντησε "Δεν είμαι αξύριστος κ.λοχαγε, απλά έχω να ξυριστώ 5-6 μέρες κ μεγαλώσανε τα γένια μου".........
Επίσης, 5 Φ σε φαντάρο από τον διοικητή γιατί φορουσε την εσωτερική επένδυση στο jacket....
 

George84

New member
Μέρες ταξιαρχικής επιθεώρησης όπου είχαμε γ****θεί στις αγγαρείες, σε περίοδο επιφυλακής για τις φωτιές και ενώ είχα 10 μέρες να πάρω έξοδο, ακολουθεί ένα τριήμερο καμπανοληψίας:
1η μέρα.
Τελειώνουμε τις καθαριότητες (εγώ είχα εξωτερικές γύρω απ' το λόχο), βγαίνει ένας γιωτάς τελευταία στιγμή που είχε τουαλέτες, και αφήνει μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών φάτσα φόρα μπροστά στην είσοδο του λόχου. Δεν τη μαζεύει κανένας (εγώ είχα φύγει για αναφορά), γίνεται ένα ψιλοσκηνικό όπου τσατίζεται ένας στόκος λοχίας και μας βγάζει όλους αναφερόμενους. Αποτέλεσμα? "6 μέρες κράτηση γιατί δεν έγιναν οι εξωτερικές καθαριότητες"
2η μέρα.
Μετά από 3ο συνεχόμενο γερμανικό νούμερο, είχα 2η συνεχόμενη μέρα εξωτερικές καθαριότητες, όπου μάζευα σκουπίδια γύρω από το λόχο (όπου είχε χώμα). Καπάκι πηγαίνω στην αναφορά, όπου με βλέπει ο διοικητής απ' τα 30 μέτρα (που με θυμόταν απ' την προηγούμενη μέρα) και φωνάζει "Εσύ, εκεί, πίσω απ' τον υπίατρο, γιατί είσαι αγυάλιστος? 4 μέρες κράτηση"
3η μέρα.
Στην πρόβα για την ταξιαρχική επιθεώρηση περνάει από μπροστά μου ο διοικητής (που με είχε βάλει στο μάτι προφανώς) σταματάει μπροστά μου, με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω και λεει
-"Γιατί δεν έχεις εσωτερικό υποσιάγωνο?"
-Εεεεε...
-2 μέρες κράτηση. Μερίμνησες να σου δώσει ο υπίατρος εσωτερικό υποσιάγωνο?
-Εεεεε...
-Άλλες δυο μέρες κράτηση, σύνολο 4
Εν τω μεταξύ είχα εσωτερικό υποσιάγωνο, απλά το είχα στριμώξει μες στο κράνος αλλά δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα.
Σύνολο? 14 μέρες κράτηση! και μαζί με τις 10 μέρες μέσα από υπηρεσίες, επιφυλακές κλπ πήγαινα για 24 μέρες εμπλοκή!

Λίγους μήνες μετά, παραμονή Χριστουγέννων, στην ίδια μονάδα (50 ΤΥΠ), 2 μέρες πριν φύγω με Χριστουγεννιάτικη άδεια, ΤΑΠ, και φύλο πορείας (μετάθεση), κι ενώ δεν ήταν προγραμματισμένο να κάνω άλλη υπηρεσία, γυρνάω από τη σκοπιά της προηγούμενης μέρας, πηγαίνω για φαγητό και επιστρέφω στο θάλαμο να την πέσω λίγο γιατί πονούσε το κεφάλι μου και αποφασίζω να μη βγω με έξοδο στις 12 αλλά στις 3. Μπαίνει στο θάλαμο ένας βλάκας Υπολοχαγός που ήταν επόπτης εκείνη τη μέρα, με βλέπει ξαπλωμένο, έρχεται δίπλα στο κρεβάτι και λέει:
-Γιατί είσαι ξαπλωμένος?
-Πονάει το κεφάλι μου
-Κατ' αρχήν σου μιλάω και είσαι ακόμα ξαπλωμένος
-(ψιλοσηκώνομαι και μένω καθιστός στο κρεβάτι) ... σας είπα πονάει το κεφάλι μου
-Συνεχίζεις να μην στέκεσαι όρθιος ενώ σου μιλάω!
-Σηκώνομαι και στέκομαι σαν παρτάλι με τα χέρια στις τσέπες, κάπως σαν ημιανάπαυση αλλά πολύ χύμα
-Έχεις υπηρεσία σήμερα?
-.... εεεε.... όχι
-Ωραία, βρήκαμε ποιός θα κάνει το κωλυόμενο
-Ποιό κωλυόμενο? έχω έξοδο σήμερα
-Είχες έξοδο (και φεύγει)
Ένας γιωτάς 301 που μόλις είχε έρθει στη μονάδα βγήκε ελεύθερος υπηρεσίας. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!! <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap -->
Το απόγευμα και ενώ κοιμόμουνα φωνάξανε όσους έχουν υπηρεσία για τη σημαία, είπα στο θαλαμοφύλακα ότι κάνω κωλυόμενο και να πάει ο γιωτάς που έχει πρόβλημα με το πόδι του και καλά, μπήκε μετά από λίγο κι ο ΑΥΔΜ και φώναξε ότι όσοι δεν βγουν θα ναι αναφερόμενοι, ... και με έβγαλε αναφερόμενο. Αποτέλεσμα?
-"Γιατί δεν βγήκες στη σημαία"
-Δεν είχα κανονικά υπηρεσία, κωλυόμενο νούμερο έκανα
-5 μέρες φυλακή
- <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: -->


Αυτά από καμπάνες. Το πιο αστείο όμως που μου χει τύχει ήταν με τον ίδιο υπολοχαγό που ήταν επόπτης στο παραπάνω σκηνικό. Με είχαν στείλει σε μια αποθήκη του ΛΥΠ να βοηθήσω (κλασσικά) για κουβάλημα. Πήγα κι εγώ έξω απ' την αποθήκη και περίμενα. Έρχεται ο βλάκας ο υπολοχαγός με βλέπει να κάθομαι πάλι σαν παρτάλι και να ακούω μουσική με handsfree.
-Τι είναι αυτό?
-(βγάζω το ένα ακουστικό) ... Handsfree...
-Μουσική ακούς?
-...ναι...
-Από κινητό ή από mp3
-Από κινητό
-........ Το ξέρεις ότι το handsfree είναι παραποίηση στολής?!!!!
- <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: --> <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: --> <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: --> <!-- s:? -->:?<!-- s:? --> <!-- s:? -->:?<!-- s:? --> <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
Προφανώς δεν ήθελε να με βγάλει αναφερόμενο γιατί θα 'τρωγα 4-6 μέρες κράτηση για την "παραποίηση στολής" <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> και 5-10 μέρες φυλακή για το κινητό.

Ακόμα αναρωτιέμαι ... τόσο μεγάλη καμπανόφατσα είχα????
 

George84

New member
Άλλο φοβερό σκηνικό, στην Άρτα, όπου πρέπει να κάνεις κάτι πολύ χοντρό για να πάρεις καμπάνα, και ειδικά στο 2ο λόχο όπου ο διοικητής ήταν φοβερός. Βγάζει ένας επιλοχίας αναφερόμενο έναν 19χρονο (μεγάλη καμπανόφατσα) επειδή έπαιζε PSP στο θάλαμο το βράδυ.
-Αναφέρω κύριε διοικητά ότι τάδε τάδε έπαιζα PSP το βράδυ στο θάλαμο
-Τι είναι πάλι αυτό?
-Φορητό PlayStation
-Α, μάλιστα, και τι παιχνίδι έπαιζες?
-Το FIFA κύριε διοικητά
-Ναι ε, και τί έγινε, το πήρες το πρωτάθλημα?
-Οχι, δεν πρόλαβα να πατήσω save.
Τσατίζεται ο διοικητής και γυρνάει στον επιλοχία:
-Τι πράματα είναι αυτά κύριε επιλοχία, έχασε το πρωτάθλημα λέει το παιδί εδώ!!! Να μην επαναληφθεί
<!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

jef

New member
Κύπρο

Είναι ενας αξιωματικός που προσπαθούσε να ανοίξει μια πόρτα αλλά είχαν αλλάξει την κλειδαρία και με κάποιο τρόπο έπρεπε να σκοτώσει την ώρα του. Παίρνει την ξιφολόγχη απο ενα φαντάρο και την πέταγε στο δέντρο για να κάνει επίδειξη σκοπευτικής ικανότητας. Μόλις τόλμησε να παραπονεθεί ο φανταρος ότι μπορεί να στραβώσει του κάνει παρατήρηση ότι είναι αγυάλιστη ενω αυτός πριν την πεταγε πάνω στο δέντρο. Μιλάμε για δικαιοσύνη !!!!!!!!!!
 

daemon

New member
Πριν ένα χρόνο στον Έβρο (ιούλιος του 10) κι ενώ κάπνιζα εκεί που κάπνιζαν όλοι σκάει δόκιμος:

-Μήπως έχεις φορτιστή για Sony Ericsson?
-Όχι, samsung έχω.
-Γιατί καπνίζεις σε κλειστό χώρο;
-Γιατί μπροστά είναι η ταξιαρχία, και η πίσω πόρτα είναι κλειδωμένη.
-Αναφερόμενος.
-...

2Κ το αποτέλεσμα, και η επιβεβαίωση του "αν θες να δεις πόσο μαλάκας μπορεί να γίνει κάποιος δώσε του εξουσία".
 

p_h

New member
ήμουν γραφέας στο 1ο γραφείο, με βλέπει ο δικας και μου λέει πέρνα απο το γραφείο μου έχω μια δουλειά για σένα (χώσιμο), μέτα απο κανα μισάωρο πάω και βγαίνοντας με βλέπει ο υποδικας και μου λέει ενημέρωσες τον αρχιλοχία του λόχου σου ότι θα πας στο γραφείο του διοικητή; του απαντάω ότι ο ίδιος με φώναξε και μου λέει δεν εχει σημασία, ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να ενημερώνεις πριν πας, 5Φ, που τις πέρασε στην ΗΚΑΛ και ο ίδιος ο δίκας τις υπογραψε κίολας!


Τι να πω, σε τέτοιο κωλοχανείο δεν είχα ξαναπάει. Ακόμα και με το γράμμα του κανονισμού να πάμε έπρεπε να βγω στην αναφορά για την τιμωρία..
 

stamos

New member
Ας γράψω και εγώ 2 που θυμάμαι απο 543:
1) Ήμουν υπηρεσία Όργανο και θαλαμοφύλακας. Ως δνεας έκανα συνέχεια οργανιλίκι + ένοπλη υπηρεσία συνήθως μαζί. Εγερτήριο 7:30 αν θυμάμαι καλά (ήταν αργία) και είχα θαλαμοφύλακας 6-8. 7:20 μπαίνω θαλάμους και αρχίζω να ξυπνάω αυτους που είχαν φρουρά και μεχρι τις 7:30 όλους και μοίρασα και τις καθαριότητες. 7:30 πάω στο πόστο μου και αρχίζω και μοιράζω όπλα (τα γράφαμε κανονικά πάντα στα βιβλία και προφανώς δεν έβλεπες τι γινόταν στους θαλάμους). Διαδικάσια που έπερνε κάμποση ώρα γιατι ο κάθε ένας ερχόταν με το πάσο του και υπήρχαν και πολλοί ΕΠΟΠ:) (συνολικά καμμιά 20αρια άτομα). 7:35 και ενώ ακόμα προφανώς μοίραζα τα όπλα μπαίνει ο ΑΥΔΜ φουριόζος και μπαίνει στους θαλάμους. 2 σειρούλες μου που είχαν ξυπνήσει (τους είχα δει στην τουαλέτα) και δεν είχαν υπηρεσία την είχαν ξαναξαπλάρει αλλά δεν κοιμόταν. Ο ΑΥΔΜ με φωνάζει ενώ ακόμα μοίραζα τα όπλα και μου λέει αναφερόμενοι και οι 3 γιατί οι 2 αυτοί κοιμόταν. Αναφορά τάγματος και ενώ ήδη τα παιδιά είχαν επιβεβαιώσει οτι τους είχα ξυπνήσει και είχαν σηκωθεί, βγαίνω και αναφέρω οτι τους είχα ξυπνήσει και μοίραζα τα όπλα και οτι δεν μπορώ να βρίσκομαι σε 2 σημεία ταυτόχρονα ο δίκας αναφέρει : Όφειλες να μην ήταν ξαπλωμένος κανείς, 5 μέρες φυλακή, επόμενος.

2) Υπηρεσία πύλης, κοιμόμασταν στο φυλάκιο της πύλης. Πάει μια σειρούλα καψιμί και πέρνει ενα τόστ να φάει το απόγευμα. Γυρίζοντας στο φυλάκιο, λίγο πριν μπεί μέσα τον βλέπει ο δίκας και του λέει: τρώς έξω απο την πύλη; 10 μέρες φυλακή. (Γράφτηκε κανονικά).
 

Diamond

New member
32 ιμα στον βολο

ημουν σε ενα φιλακιο και επειδη μοιραζομαι τον φοριαμο μου με ενα παιδι ειχα αφησει τον φοριαμο ανοιχτο
κανει επιθεωρηση και βλεπει τον φοριαμο ανοιχτο και τρωω 4κ ενω ο αλλος τπτ... :S
 
L

liwnwkaidenpaliwnw

Guest
φυλακιο 1 , καστενιες εβρου , ολη στην τσιτα αφου περναγε κοσμος απτον δρομο απεξω , οι τουρκοι ακριβως απεναντι κοιταγανε κτλπ..
ειμαστε μια 4αδα που εχουμε λιωσει στο φυλακιο , στα λελε μας τοτε (θελαμε καμια 15αρια πριν την αδεια απολυσεως) - (που επειδη δεν περναμε γενικα αδειες ηταν καμια 25αρια μερες). τελος παντων.. μας πιανει μια τρελα και πεζουμε γιαουρτοπολεμο στο προαυλειο χωρο του φυλακειου.. αναφερομενοι στο λοχαγο μας και οι 4 , 5φ απτο λοχαγο και αλλες 5φ απο τον δοικα...
 

valtsia1990

New member
Εχω να πω και εγω μια χαριτωμενη καμπανα που εχω φαει 310 σειρα ,λοιπον τον αυγουστο πριν παρω την 12 ημερη αδεια... λοιπον δεν ειχα υπερε εκεινη την ημερα και ειχαμε εναν λοχαγο ΚΑΥΛΟΣΤΡΑΤΟ ΑΥΔΜ αι λεω θα κανω τον σωστο και δεν θα μας ζαλισει πολυ γιατι εχει κανει πολλα περιεργα παλιοτερα, δεν ειχα υπνο λογο χαρας και επαιζα προ 10 στο πσπ ειχε παει 23.50 και ακουω τον θαλαμο ντογκ να βαραει προσοχη και αναφερει ποσα οπλα λειπουν και που ειναι κτλ, περναει απο ολους τουσ 4 θαλαμους μπαινει στο δικο μας ολοι να ροχαλιζουν με βλεπει να ασχολουμε με κατι αι σκεφτομαι δεν θα με πει τιποτα η θα δει ποιος ειναι και θα φυγει ερχεται κοντα μου και μου λεει αυριο στην αναφορα(λεω απο μεσα μου ρε γμτ τι εκανα) ξες στα @@ μου εγω σε 2 μερες φευγω αδεια....
Βγαινω στου λοχου την αναφορα ειμαι αναφερομενος απο εσας διοτι εκανα αυτο και αυτο, θα βγεις στην ταγματικη και θα πεις οτι επαιζες ηλεκτρονικο μετα την βραδυνη αναφορα.... λεω μαλιστα, βγαινω στην ταγματικη λεω ετσι και ετσι, με ρωταει ο διοικητης ποια ομαδα πηρες λεω ετσι στα ωμα παλευα στο ιντερνετ για να παιζω στο ηλεκτρονικο την παοκαρα....
Και πως εκπληξη μου λεει ο διοικητης θα περασεις αργοτερα να μου πεις πως το εκανες και να παιζω και εγω με την μεγαλη παοκαρα και γελουσε και λεει περνα στην ακρη.
Αργοτερα τα εξυνα στο κψμ και μου λεει σειρα κψμτζις πηγαινε στον διοικητη με το πσπ, παω στο γραφειο του βαραω προσοχη αναφερω το ονομα μου καθοντουσαν ο λοχαγος και ο διοικητης με το λαπτοπ και τα καλωδια να τους βαλω τον παοκ στο προ10 κατεβαζω το πατζς και τους τα κανω και μου λενε ποσες μερες αδεια ζητησες?? λεω κυριε διοικητα 12 μερες δικες μου, για αυτηνα την εξυπερετηση θα σου βαλω αλλες 2 και τσιμπησα 14 μερες αδεια 2 εβδομαδες!!! Πιστευω οτι μεχρι σημερα σημερα το ιδιο κανει <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
 

acerk

New member
Σ.Σ.Ε αθηνα 2001 οι ευελπιδες δεν κανουν σκοπιες γιατι γραφουν και κανουν οι φανταροι παρασειρα απολησεως παρασκευη στην επιθεωρηση και εχω και εξοδο σκ (κοιμαμε σε κρεβατι διπλο ολα στην ευελπιδων μονα και εγω στο διπλο για ισκιο......χαχααχα) στο σιρμα αναμεσα κραβατι στρομα εχω μια φωτογραφια με τη βανα μπαρμπα με τους @@ εξω (δε θελω ου)και τη βλεπει ο λοχαγος που εκανε επι8εωρηση και με βγαζει αναφερομενο για μοιχεια λεει γιατι η κυρια μπαρμπα ειναι παντρεμενη ......... δε κανω πλακα παει το σκ................................2 μερες στερηση.
 

George84

New member
[quote author="acerk"]Σ.Σ.Ε αθηνα 2001 οι ευελπιδες δεν κανουν σκοπιες γιατι γραφουν και κανουν οι φανταροι παρασειρα απολησεως παρασκευη στην επιθεωρηση και εχω και εξοδο σκ (κοιμαμε σε κρεβατι διπλο ολα στην ευελπιδων μονα και εγω στο διπλο για ισκιο......χαχααχα) στο σιρμα αναμεσα κραβατι στρομα εχω μια φωτογραφια με τη βανα μπαρμπα με τους @@ εξω (δε θελω ου)και τη βλεπει ο λοχαγος που εκανε επι8εωρηση και με βγαζει αναφερομενο για μοιχεια λεει γιατι η κυρια μπαρμπα ειναι παντρεμενη ......... δε κανω πλακα παει το σκ................................2 μερες στερηση.[/quote]
ΜΟΙΧΕΙΑ!!! <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: --> <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: --> <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: -->
Χαχαχαχα, Άκυρος ο Λοχαγός.
Έχω γράψει νομίζω κάπου για τον υπολοχαγό που μου φώναζε γιατί άκουγα μουσική και τα ακουστικά λέει είναι ... παραποίηση στολής <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: --> Αλλά μοιχεία??? Δεν είχε τίποτα πιο κουλό να πει ο βλάκας?
 

button

New member
Εγώ Ένα μήνα κράτηση και δεν έχω πάει φαντάρος ακόμα <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->

Επειδή η Στρατολογία έστειλε το χαρτί κατάταξης Στο Α.Τ. Σταυρούπολη Θεσ/νικης και εκεί δεν με βρήκαν γιατί εγώ ζούσα Λαγκαδά και ήμουν γραμμένος Λαγκαδά έτσι έστειλαν πίσω το χαρτί και εγώ σαν Μ@λ@κ@ς περίμενα οτι θα έρθει κάποτε μέχρι που πήρα χαμπάρι οτι κάτι πάει στραβά πήγα στρατολογία και <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: --> , Τι, πως, και γιατί έστειλαν στο Α.Τ. Σταυρούπολης και όχι Α.Τ. Λαγκαδά δεν βρήκα άκρη άλλα τον εναν μήνα τον ήπια....
 

button

New member
Δεν ξέρω τι έγινε δεν συνέχισα να τους ρωτάω γιατί το έπαιζαν ανήξεροι ..

[spoiler:7dddgj0o]Άλλα το μόνο που ξέρω όταν ήρθα στην Ελλάδα ήμουν 11 και ο πατέρας μου που είχε έρθει ζούσε ήδη στην Σταυρούπολη και μετακομίσαμε Λαγκαδά μετά και το αστείο είναι οτι και στον πάτερα μου έστειλαν χαρτί για το στρατό άλλα το έστειλαν Λαγκαδά και οχι Σταυρούπολη που ζούσε τότε και σε μένα έκαναν το ανάποδο και μάλιστα την ταυτότητα την πήρα απο Α.Τ. Λαγκαδά[/spoiler:7dddgj0o]

τέλος πάντων οτι έγινε έγινε
 
George84 said:
Άλλο φοβερό σκηνικό, στην Άρτα, όπου πρέπει να κάνεις κάτι πολύ χοντρό για να πάρεις καμπάνα, και ειδικά στο 2ο λόχο όπου ο διοικητής ήταν φοβερός. Βγάζει ένας επιλοχίας αναφερόμενο έναν 19χρονο (μεγάλη καμπανόφατσα) επειδή έπαιζε PSP στο θάλαμο το βράδυ.
-Αναφέρω κύριε διοικητά ότι τάδε τάδε έπαιζα PSP το βράδυ στο θάλαμο
-Τι είναι πάλι αυτό?
-Φορητό PlayStation
-Α, μάλιστα, και τι παιχνίδι έπαιζες?
-Το FIFA κύριε διοικητά
-Ναι ε, και τί έγινε, το πήρες το πρωτάθλημα?
-Οχι, δεν πρόλαβα να πατήσω save.
Τσατίζεται ο διοικητής και γυρνάει στον επιλοχία:
-Τι πράματα είναι αυτά κύριε επιλοχία, έχασε το πρωτάθλημα λέει το παιδί εδώ!!! Να μην επαναληφθεί
<!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->  <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->  <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->  <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->  <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->  <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->  <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
Εκλαψα πραγματικα
 
Top