• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πολεμική Αεροπορία-Ερωτησεις

Anonymous

Member
Staff member
Καλησπερα ειχα παρει αναβολη και με ειχαν καταταξει αεροπορια,τωρα σκεφτομαι να μπω με την εσσο του αυγουστου,αλλα μηπως υπαρχει πιθανοτητα να καταργηθει η αεροπορια?επισης εγω θα καταταχθω 100% αεροπορια?

Ευχαριστω πολυ
 

Anonymous

Member
Staff member
ειναι καλυτερα να μπω μαιο η αυγουστο,γιατι αμα μπω μαιο θα χασω το καλοκαιρι εσεις τι λετε?
 

lordriddick

New member
[quote author="redmanftw"]ειναι καλυτερα να μπω μαιο η αυγουστο,γιατι αμα μπω μαιο θα χασω το καλοκαιρι εσεις τι λετε?[/quote]
αυγουστο,γιατι συνηθως του παιρνουν τισ τελεφταιες μερες του μηνα ή τις πρωτες του επομενου.αλλιως νοεμβρη.
 

takhs

New member
Καλησπέρα παιδιά, ρίξτε μια ματιά <!-- m -->http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=171742<!-- m -->
Πώς θα γίνει, θα αυξηθεί η διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης στην Τρίπολη ή θα μεταφερθούμε σε στρατόπεδο του ΣΞ ?
Έχει ακούσει κανείς κάτι ή πρόκειται για αρβύλα ?
 

kd305

New member
θα πηγαίνετε για 2 εβδομάδες σε άλλα στρατόπεδα και καλά για εκπαίδευση,σκοπιές θα κάνετε..
 

tweetyslvstr

New member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΟΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΣΥΔ. ΩΣΤΟΣΟ ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΝΟΜΙΚΉ.ΌΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΔ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΗ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

kd305

New member
Μου έβγαλες τα ματιά για να το διαβάσω,αν είναι χαλασμένο το καπς λοκκ να πάρεις άλλο πληκτρολόγιο για να γράφεις ανθρώπινα.

Στρατιωτικοί δικαστές και νομικοί σύμβουλοι γίνονται μόνο οι απόφοιτοι από το στρατολογικό ΣΣΑΣ (Νομική Αριστοτελείου).
 

tweetyslvstr

New member
Φίλε μου με συγχωρείς δεν το έκανα επίτηδες άλλη φορα θα είμαι πιο προσεκτικός. Αλλά στο θέμα μας τώρα εκτός από την σσας δεν μπορω να πάω στο αεροδικείο από την συδ ? Σε παρακαλώ απάντησε μου σύντομα εσύ και όποιος άλλος γνωρίζει κάτι περί του προαναφερθέντος ερωτήματος μου. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και πάλι χίλια συγγνώμη που σε(ή σας) έβαλα σε κόπο για να διαβάσετε αυτό που έγραψα.
Μάλλον σε κάτι έφταιξα Δε σκέφτομαι άλλη αιτία
Και συλλογιέμαι με το νου Αν έκαμα αμαρτία
 

kd305

New member
Απλά με τα κεφαλαία η ανάγνωση γίνεται πιο κουραστικοί.


Και σου ξαναλέω δεν μπορείς από την ΣΥΔ να πας σε Αεροδικείο,ποτέ δεν μπορούσε κάποιος απόφοιτος από την ΣΥΔ να έχει τέτοια εξέλιξη! παλιά έβγαιναν προκηρύξεις για στρατιωτικούς δικαστές εδώ και δύο-τρία χρόνια μόνο από την ΣΣΑΣ γίνεται να πας σε στρατοδικείο-αεροδικείο και ναυτοδικείο.
 

p_h

New member
μπορείς μόνο αν τελειώσεις την νομική μετά απο την ΣΥΔ όσο θα εργάζεσαι στην ΠΑ
 

kd305

New member
Δεν γίνεται κάποιος από την ΣΥΔ να σταδιοδρομήσει σαν αεροδίκης και ας έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Νομική,δηλαδή τσάμπα σπουδές....το λέω με απόλυτη σιγουριά.
 
D

dls1989

Guest
[quote author="tweetyslvstr"]Φίλε μου με συγχωρείς δεν το έκανα επίτηδες άλλη φορα θα είμαι πιο προσεκτικός. Αλλά στο θέμα μας τώρα εκτός από την σσας δεν μπορω να πάω στο αεροδικείο από την συδ ? Σε παρακαλώ απάντησε μου σύντομα εσύ και όποιος άλλος γνωρίζει κάτι περί του προαναφερθέντος ερωτήματος μου. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και πάλι χίλια συγγνώμη που σε(ή σας) έβαλα σε κόπο για να διαβάσετε αυτό που έγραψα.
Μάλλον σε κάτι έφταιξα Δε σκέφτομαι άλλη αιτία
Και συλλογιέμαι με το νου Αν έκαμα αμαρτία[/quote]

κοιτα και το σαιτ της σσας
 

kd305

New member
Και επειδή πρέπει να μιλάμε με στοιχεία δίνω μια παλαιά προκήρυξη για να δει ο φίλος πως γινότανε η εισαγωγή στο δικαστικό σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

http://career.duth.gr/cms/?q=node/27613

Τώρα αν θέλει και άλλη επιβεβαίωση ας επικοινωνήσει με την παρακάτω ιστοσελίδα http://www.militaryjustice.gr/
 

georgek94

New member
θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση !!! στις 19/3/2013 παρουσιαζομαι τριπολη δυλωσα αεροπορια για το χατιρι της μανας μου αλλα θελω να παω ειδικες δυναμεις μπορω να αλλαξω επιλογη οταν θα παρουσιαστω? η γινεται κατι αλλο με το θεμα μου και πως???ευχαριστω πολυ
 

kd305

New member
Όχι δεν γίνεται τίποτα,θα υπηρετήσεις στην πολεμική αεροπορία.
 
Top