• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πολεμική Αεροπορία Γ 2008

cronos

New member
Φίλοι μου, μόλις με ενημέρωσε άτομο από προηγούμενη ΕΣΣΟ ότι κρατάνε πολλά πράγματα από τα είδη υγιεινής την μέρα της κατάταξης. Γι' αυτό λοιπόν φροντίστε ότι κουβαλήσετε να είναι μισό. Μισό σαμπουάν, μισό αφρόλουτρο, μισή οδοντόκρεμα και πάει λέγοντας. Επίσης μη πάτε με τα πράγματα συσκευασμένα στις θήκες τους γιατί εκεί είναι που θα τα πάρουν. Λέγετε ότι τα κρατούν για να τα μεταπωλούν στην συνέχεια.
 

weskers

New member
Επιτελους ξαναανοιξε το φορουμ! Με ειχε πιασει αγχος!

Στο θεμα μας..

Πηγα σε ενα μαγαζι με στρατιωτικα ειδη να παρω γκρι μπλουζακια κια καλτσες και τον ρωτησα για το sleeping bag και μου λεει οσοι εχουν ερθει και μπαινουν μαζι σου 1-2-3/9 το παιρνουν απο τωρα..
Ποιοι απο εδω θα το παρετε την πρωτη μερα ρε παιδια??
 

cronos

New member
Εγώ πάντως που πήγα και ψώνισα δεν αγόρασα sleeping bag. Σκέφτηκα δύο-δυόμιση βδομάδες είναι. Καλοκαίρι είναι, δεν χρειάζομαι κουβέρτες. Αν χρειαστεί μου το φέρνουν οι δικοί μου στο επισκεπτήριο.
 

stack

New member
Εγω προσωπικα έχω αλλα δεν το πέρνω,μα ρε παιδια που θα μασ χρησιμευσει?για το κρύο; εγω θα παρω ενα λευκο σεντονακι μαζι μου να με ακουμπαει αυτο σστο δερμα μου και απο πανω η κουβέρτα που μας παρεχεται και τελειωνει η ιστορια.

Κατι άσχετο..κανείς απο Κρήτη θα πάει; η μόνο εγω θα ειμαι κρητικός εκει; ακομα να συναντησω κανενα γνωστο μου που να μπαίνει <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

lostnik

New member
[quote author="stack"]ρε παιδια που θα μασ χρησιμευσει?για το κρύο;[/quote]
Δεν νομίζω να το παίρνουν όλοι για το κρύο, αλλά για να μην στρώνουν και ξεστρώνουν κάθε μέρα.

Παίδες, εγώ λέω να μην το πάρω τη Δευτέρα που μπαίνω. Μια βδομάδα είναι μέχρι το πρώτο επισκεπτήριο. Θα πάω να αγοράσω μεν αύριο, αλλά θα πω να μου το φέρουν την άλλη Κυριακή.

Για όσους το παρουν μαζί, από ότι ξέρω είναι καθαρά θέμα τύχης σε ποιον θα πέσεις να σε ελέγξει. Άλλοι σε ψάχνουν σχετικά διεξοδικά και άλλοι ρίχνουν ένα ψαχούλεμα με το μάτι στο σάκο.
 

weskers

New member
ΟΚ βασικα παμε και βλεπουμε για το sleeping bag. Και εγω θα παω να παρω αυριο ενα και θα πω να μου το φερουν την Κυριακη.

Τωρα οσον αφορα τα προσωπικα ειδη.
Σαμπουαν ξυριστικα κτλ που δινει η Αεροπορια λετε να φτανουν και να μην παρουμε δικα μας? Γιατι ακουω οτι τα παιρνουνε.
Επισης το κινητο και το μπ3 δεν λεει οτι απαγορευονται αρα γιατι να τα κρυψουμε στην εισοδο μας?
Επισης ισχυει οτι δινουν φορμα αθλκητικη και παπουτσια? Γιατι το χαρτι λεει να εχουμε μαζι μας και το σιτε εδω οτι δινουν μεσα..
 

cronos

New member
Πλάκα πλάκα αυτό το τελευταίο με την φόρμα και τα παπούτσια δε μπορώ να το καταλάβω. Αφού δίνουν και φόρμα και παπούτσια.

Όπως είπα για τα προσωπικά είδη, εγώ θα πάρω τα πάντα μισά. Από κεί και πέρα και δίνουν από την αεροπορία σαπούνια και σαμπουάν, αλλά αν θυμάμαι καλά έχει και το ΚΨΜ είδη υγιεινής.
 

panoplos

New member
mhn ksexasete na peite stous dikous sas na feroun kana verniki gia ta arvula.auto pou dinoun,einai trisa8lio kai eleino...kai kanan kafe giati an teleiwsei sto kilikeio (mou etuxe),8a ksekinhsete zhtianes...
 

mpekatsas

New member
παιδια μην παρετε sleeping bag θα μας δςσοθν εκει πικε κουβερτες οταν μπηκα τον νοεμβριο χρειαζοταν γιατι κοιμομασταν απο πανω για να μην στρωνουμε καθε μερα τα κρεβατια.
 

mpekatsas

New member
η αεροπορια μας δινει μονο σαπουνι. Σαμπουαν δεν εχει. Κανενας με επωνυμο απο Κ.. ή Λ... ???
 

jet_set

New member
ena tip gia osa paidia einai apo Thessaloniki k Makedonia genikotera:
anti na kleisete 10oro mesa sta leoforeia gia Tripoli, poly kali lysi einai i ptisi tis olympiakis gia Kalamata,apeftheias apo SKG.
Yparhei programmatismeni ptisi stis 2/9, 7.30 anahorei to proi k 9 eiste Kalamata. kai alles 2 oritses apo ekei gia Tripoli. 80 euro mono to eisitirio an kleistei apo grafeio ton OA.
Ego prosopika afto eho kleisei k einai kai xekourasto k oikonomiko.
 

lostnik

New member
[quote author="weskers"]
Επισης ισχυει οτι δινουν φορμα αθλκητικη και παπουτσια? Γιατι το χαρτι λεει να εχουμε μαζι μας και το σιτε εδω οτι δινουν μεσα..[/quote]
Το χαρτί λέει ότι προαιρετικά μπορείς να πάρεις για να έχεις δικά σου.
Ούτως ή άλλως όμως, μέχρι την ορκομωσία δεν πιστεύω να χρειαστούν, αφού συνέχεια μέσα θα είμαστε με παραλλαγές λογικά. Αν τυχόν πάρουμε καμιά έξοδο Τρίπολη, βγαίνεις με τα ρούχα που θα φοράς όταν μπεις.
[quote author="mpekatsas"]
Κανενας με επωνυμο απο Κ..?[/quote]
Εγώ, γιατί ρωτάς;
 

b_a_k

New member
[quote author="cronos"]Φίλοι μου, μόλις με ενημέρωσε άτομο από προηγούμενη ΕΣΣΟ ότι κρατάνε πολλά πράγματα από τα είδη υγιεινής την μέρα της κατάταξης. Γι' αυτό λοιπόν φροντίστε ότι κουβαλήσετε να είναι μισό. Μισό σαμπουάν, μισό αφρόλουτρο, μισή οδοντόκρεμα και πάει λέγοντας. Επίσης μη πάτε με τα πράγματα συσκευασμένα στις θήκες τους γιατί εκεί είναι που θα τα πάρουν. Λέγετε ότι τα κρατούν για να τα μεταπωλούν στην συνέχεια.[/quote]

Φίλε μου δυστυχώς τα κρατάνε όλα τα είδη υγιεινής. Δε θα μπορέσεις να περάσεις σαμπουάν, αποσμητικά, οδοντόκρεμες, μωρομάντηλα κλπ. αν είναι μέσα στο σάκο σου. Είναι απαράδεκτο, το ξέρω, αλλά είναι αυστηροί σε αυτό. Ζήτησε από τους δικούς σου να σου φέρουν ό, τι χρειαστείς στο πρώτο επισκεπτήριο, την πρώτη Κυριακή.
 

b_a_k

New member
[quote author="weskers"]ΟΚ βασικα παμε και βλεπουμε για το sleeping bag. Και εγω θα παω να παρω αυριο ενα και θα πω να μου το φερουν την Κυριακη.

Τωρα οσον αφορα τα προσωπικα ειδη.
Σαμπουαν ξυριστικα κτλ που δινει η Αεροπορια λετε να φτανουν και να μην παρουμε δικα μας? Γιατι ακουω οτι τα παιρνουνε.
Επισης το κινητο και το μπ3 δεν λεει οτι απαγορευονται αρα γιατι να τα κρυψουμε στην εισοδο μας?
Επισης ισχυει οτι δινουν φορμα αθλκητικη και παπουτσια? Γιατι το χαρτι λεει να εχουμε μαζι μας και το σιτε εδω οτι δινουν μεσα..[/quote]

Αν θυμάμαι καλά, σαμπουάν δε σου δίνουν. Τα ξυριστικά σίγουρα αρκούν. Και αφρό παίρνεις, και τα πάντα. Βέβαια στη σειρά μου (Γ' 2007) η βασική ήταν 17 ημέρες, αλλά φαντάζομαι ότι θα βολευτείς για 8 ημέρες ακόμα.
Κινητό μπορείτε να έχετε αν, θεωρητικά, δεν έχει κάμερα και δεν το χρησιμοποιείτε σε ώρες εκπαίδευσης. Για το mp3, αν το χρησιμοποιείτε στην ελεύθερη ώρα σας, δύσκολα θα σας πει κάποιος κάτι. Στη σειρά μου πολλοί είχαν μέχρι και PSP.
Φόρμα και αθλητικά παπούτσια δίνουν, και μάλιστα αρκετά καλά, για τα δεδομένα του στρατού. Η φορμίτσα είναι μια χαρούλα, το σορτσάκι που δίνουν ψιλοτραγικό αλλά φοριέται και τα παπούτσια είναι συνήθως admiral ή diadora. Μην πάρετε δικά σας, θα φορτωθείτε τσάμπα. θα κάνετε λίγη γυμναστικούλα, αλλά νομίζω ότι με αυτά που θα σας δώσουν θα ειστε μια χαρά.
 

stack

New member
Δηλαδη μισο λεπτο ρε παιδια,εγω γουσταρω να εχω την οδοντοκρεμα μου και την οδοντοβουρτσα μου θα μου τα παρουν και αυτα? στα @@ μου εγω θα τα παρω μαζι μου και θα βγαλω κανω και μια εκτύπωση απο το επίσημο site το τι επιτρέπεται και τι όχι και οτι μου κατασχέουν και δεν εμπεριέχεται εκει θα του την πώ και ας μην βγαλω ακρη(το πιο πιθανόν)
 

lostnik

New member
Sωστός! Κι εγώ το ίδιο. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Ένας φίλος μου έβλαε και ψαλιδάκι για τα νύχια πέρσι και δεν του είπαν τίποτα.

Ήδη σήμερα πήγα και πήρα σαμπουάν κλπ και πρόσεξα να είναι διαφανές το μπουκαλάκι, οπότε τι να μου πουν; Αφου θα φαίνεται ότι δεν έχει τίποτα άλλο μεσα.

Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω το φίλο, μου φαίνεται δύσκολο να υπάρχει τόση αυστηρότητα στην είσοδο.

ΥΓ. Εφόσον δεν δίνουν αυτοί σαμπουάν, τί περιμένουν; Να μείνουμε άλουστοι 20 μέρες μεχρι την ορκομωσία; Ήμαρτον... <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
 

b_a_k

New member
Παιδιά σας το ξαναλέω, το τι θα γίνει τελικά έγκειται στο πόσο αυστηρός είναι ο υπαξιωματικός που θα σας ελέγξει στην είσοδο. Οι οδηγίες που έχουν πάρει είναι σαφείς. Τις ίδιες απορίες είχαν όλοι οι νεοσύλλεκτοι στην αρχή βασικά. Κοίταξε να δεις, επειδή πρόκειται για θέμα υγιεινής, οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα σου δίνουν μέσα οι ίδιοι, μην ανησυχείς. Επίσης την οδοντόβουρτσά σου δε θα είχαν κανένα λόγο να την πάρουν. Με την οδοντόκρεμα θα είχαν πρόβλημα και όλα τα υπόλοιπα αντίστοιχα "κανονικά". Σαμπουάν ειλικρινά δε μπορώ να θυμηθώ αν σας δίνουν. Σίγουρα πάντως το κρατάνε, σε όποια συσκευασία και αν είναι. Αυτά που δε δίνουν και δεν επιτρέπουν είναι αποσμητικά και μωρομάντηλα.
Ξέρω ότι σας φαίνεται κι εσάς υπερβολικό, ίσως και προσβλητικό. Σύμφωνα με τη θέση τους ο λόγος είναι για να μην περάσει καμιά απαγορευμένη ουσία μέσα. Λογικό. Ο πραγματικός λόγος όμως, για μένα, είναι ότι πρόκειται απλά για ένα ακόμη μέσο που χρησιμοποιούν ώστε να ρίξουν την ψυχολογία σας. Να είναι -και καλά- αυτό το πρώτο σοκ. Μην ανησυχείτε, σιγά σιγά, αφού τακτοποιηθείτε στη βασική, θα έχετε ότι θέλετε. Είτε από αυτά που θα σας δώσουν, είτε από αυτά που θα σας φέρουν οι γονείς σας, είτε από ό, τι βρείτε στο κυλικείο.
 

elladan

New member
Παιδια ξερει κανεις ποτε θα ειναι η ορκωμοσια;
Ξερω για 26 αλλα μηπως αλλαξε κατι;
 

giorgos_s

New member
b_a_k καλα θυμασαι,σαμπουαν δε μας ειχαν δωσει.Συγκεκριμενα αυτα που θα σας δωσουν απο θεμα υγειηνης ειναι 3 ξυραφακια(κατα την γνωμη μου αθλια αφου θες τον διπλασιο χρονο να ξυριστεις),αφρο prosar,2 σαπουνια,οδοντοκρεμα+βουρτσακι,1 camel+βουρτσα,2 κ@λοχαρτα και 2 πετσετες προσωπου και μπανιου.Για τα υπολοιπα οτι ειπαν τα αλλα παιδια.
 
Top