• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πολεμική Αεροπορία Γ 2008

Sinn3r

New member
Καλησπερα σε ολους..εγω παρουσιαζομαι τεταρτη...αντε καλη θητεια σε ολους και καλοι πολιτες αυτοι που απολυοντε
 

weskers

New member
[quote author="aero....tespa"]paidia kalispera kai apo mena!!!!
akougetai polu entona gia 15 to polu meres vasikis ekpaideusis!!
sthrizetai sto oti meta apo mas tha mpoun kapoioi epop gia ekpaideusi...

parousiazetai kaneis 2 tou minos?[/quote]
Και εγω 2 του μηνος παω. Τι ωρα θα μπεις λες? Εγω δεν ξερω ακομα...σκεφτομαι νωρις για να μην τρεχω μετα και μετα σκεφτομαι αργα για να μην τρεχω ντυμενος!

Δεν εχω ακουσει τιποτα για ΕΠΟΠ. Μονο οτι παιρνει ο Στρατος Ξηρας τωρα. Αλλα καμια σχεση με εμας.
 

whoami

New member
1/9 μπαίνω και εγώ
3η μοίρα με κόβω από Τ το όνομα, άντε να βρεθούμε να μαζευτούμε να κάνουμε ντου <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

gfrag

New member
EΡΩΤΗΣΗ ΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
με το υγρο των φακων επαφης τι γινεται ρε παιδια??????
υπαρχει περιπτωση να μου το παρουν??
 

whoami

New member
[quote author="gfrag"]EΡΩΤΗΣΗ ΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
με το υγρο των φακων επαφης τι γινεται ρε παιδια??????
υπαρχει περιπτωση να μου το παρουν??[/quote]
εγώ πάντως για τα κολλύριά μου πήρα ιατρική βεβαίωση, κάντο και εσύ
 

taxata

New member
[quote author="whoami"][quote author="gfrag"]EΡΩΤΗΣΗ ΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
με το υγρο των φακων επαφης τι γινεται ρε παιδια??????
υπαρχει περιπτωση να μου το παρουν??[/quote]
εγώ πάντως για τα κολλύριά μου πήρα ιατρική βεβαίωση, κάντο και εσύ[/quote]

εγώ πάντως για τις 20 μέρες πήρα ημερίσιους φακούς, κάντο και εσύ. μειώνεται και ο κίνδυνος μολύνσεως με τα κουτάκια στόμιο υγρού κτλ.. μετά την εκπαίδευση πάρε τηλεσκόπιο να βλέπεις τις σκοπιές στον έβρο.. <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
 

covrock

New member
[quote author="aero....tespa"]

parousiazetai kaneis 2 tou minos?[/quote]

Και εγώ στις 2 μπαίνω, 3τη μοίρα.....
 

pulsar

New member
Κι εγώ μπαίνω στις 2 σεπτ, 3 μοίρα. Τι γίνεται, όλοι 3η μοίρα πάμε?!
 

weskers

New member
[quote author="pulsar"]Κι εγώ μπαίνω στις 2 σεπτ, 3 μοίρα. Τι γίνεται, όλοι 3η μοίρα πάμε?![/quote]
Οχι, εγω παω πρωτη! <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
 

weskers

New member
Τα αντιγραφα του απολυτηριου Λυκειου-πτυχιων-διπλωματος πρεπει να τα εχουμε την πρωτη μερα μαζι μας η μας τα φερνουν και μετα?
 

lostnik

New member
Σύμφωνα με το haf.gr μπορούν να σου τα φέρουν και στα 2 πρώτα επισκεπτήρια.

ΥΓ. Τα πτυχία ξένων γλωσσών που ζητάνε να πας αν έχεις, άραγε χρειάζονται πουθενά στο στρατό; <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
ΥΓ2. Τέτοια ώρα θα ξυπνάμε από βδομάδα. Ο Θεός βοηθός. <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

drberto

New member
[quote author="hofman"]

after shave επιτρεπεται να φερω?Ως πολιτης,ξυριζομουνα 1 φορα το μηνα και αυτο με κουρευτικη μηχανη και χθες που εκανα προβα με ξυραφακι,κατασφαχτηκα!![/quote]

Ε,τοτε μαλλον θα ειναι πολυ "αιματηρη" η παραμονη σου στην Τριπολη,αφου θα πρεπει να ξυριζεσαι καθε μερα! <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> Επισημα μαλλον απαγορευεται το after shave,κι αν πεσεις σε στραβοξυλο θα στο κατασχεσει.Καπου θα το χωσεις,πχ μεσα σε καμια καλτσα και θα το περασεις μεσα.
 

aggelos1961

New member
Καλημέρα παιδιά.. Μπάινω 1/9 και θα είμαι 1η μοίρα. Πόσα λουκέτα να πάρω μαζί?
 

b_a_k

New member
Καλή θητεία φίλε μου. Να ξέρεις ότι ειδικά στην αεροπορία τα κρούσματα κλοπών είναι ελάχιστα στο κέντρο. Έξω από την μονάδα στην Τρίπολη στο μαγαζί πουλάνε λουκέτα και ο μαγαζάτορας εκεί θα σε πείσει ότι χρειάζεσαι τρία συγκεκριμένα λουκέτα. Και έχει και ειδικά για κάθε περίπτωση!! <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> Αν θες να πάρεις χρειάζεσαι ένα για τον σάκο ππυ θα πάρεις στην αρχή τον οποίο μετά θα διώξεις στο πρώτο επισκεπτήριο αφού αυτός που θα σου δώσουν χωράει περισσότερα, άλλο ένα για το μεγάλο σάκο που θα πάρετε και αν πιστεύεις ότι θα σου χρειαστεί ένα για τια αρβύλες σου. Να ξέρεις όμως ότι κάθε φορά που θα πρέπει να βγείτε για κάποιο προσκλητήριο ή για εκπαίδευση, ή όταν πρέπει να αλλάξετε γρήγορα ρούχα, τα λουκέτα θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Κι εκτός αυτού, ένα λουκέτο τόσο μικρό δύσκολα σταματάει κάποιον που θέλει να κλέψει κάτι. Καλύτερα έχε στην τσάντα σου μόνο τα ρούχα σου κλπ. και κράτα συνέχεια πάνω σου χρήματα και κινητό για να μην έχεις το άγχος της κλοπής.
 

cronos

New member
Φίλοι μου μόλις επέστρεψα από το κέντρο της Αθήνας για τα τελευταία μου ψώνια.

Βρήκα λοιπόν μια μερική λύση σχετικά με τα αφρόλουτρα/σαμπουάν τα οποία και κρατάνε στον έλεγχο. Πήγα λοιπόν σε μεγάλο πολυκατάστημα καλλυντικών (και αφού έφαγα μισή ώρα στο ψάξιμο) βρήκα ένα αφρόλουτρο (μάρκα δε λέμε, ξεκινά όμως από "ad", τελειώνει σε "as" και στη μέση έχει "id") το οποίο έχει την ονομασία "Hair and Body" και όπως υποστηρίζει κάνει και για τα μαλλιά ακόμα και για συχνή χρήση. Είναι σε διάφανη συσκευασία και το υγρό είναι χρώματος μπλέ. Ελπίζω αυτό να τους καλύψει όσον αφορά το πρόβλημα των αδιαφανών συσκευασιών στο οποίο μπορεί και να έχουμε κρύψει εκρηκτικά. Θα έχω βέβαια μαζί μου και ένα μισό άδειο σαμπουάν σε αδιαφανή συσκευασία για back up.

Βρήκα στο ίδιο κατάστημα και μικρή συσκευασία ταξιδιού για τον αφρό ξυρίσματος. Αυτό θα προσπαθήσω να το κρύψω κάπου και να έχω την μεγαλύτερη μισό-άδεια συσκευασία, φάτσα φόρα. Ξυραφάκια τελικά δε θα πάρω μαζί μου τα super dooper με τις 5 λεπίδες, γιατί είναι πρόσφατα αγορασμένα και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα πολύ, και μπορεί κάποιος γελοίος να τα κρατήσει για πάρτι του. Θα πάρω τα παλιότερα που έχω κρατήσει με τις 3 λεπίδες. Τώρα το after shave, τα αποσμητικά, οδοντόκρεμα, μωρομάντυλα αν τα κρατήσουν τα κράτησαν. Τί να κάνουμε. Θα βολευτώ για 5 μέρες με τα δικά τους ή με ό,τι βρώ από το ΚΨΜ. Να επαναλάβω ότι θα πάρω μαζί μου μισές συσκευασίες, ήδη χρησιμοποιημένες για να μη μπορούν να τις μεταπωλήσουν.

Όσον αφορά τους φακούς επαφής έχω βρεί και εκεί μια μερική λύση. Κυκλοφορούν σε ορισμένα καταστήματα οπτικών, συσκευασίες ταξιδιού. Αυτές λοιπόν είναι μικρά μπουκαλάκια της τάξης των 100ml τα οποία χωράνε στην κωλότσεπη. Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρώ τέτοια συσκευασία για την μάρκα μου, οπότε θα βολευτώ μάλλον με τα γυαλιά για λίγες μέρες μέχρι το πρώτο επισκεπτήριο.

Έβγαλα και εισιτήριο για τις 7:30 το πρωί της Τρίτης. Ρώτησα μήπως έχω κάποια έκπτωση με το φύλλο κατάταξης, αλλά δεν έχει. Μόνο με φύλλο επιβίβασης έχει δωρεάν μετακίνηση. Βολεύτηκα λοιπόν με 25% φοιτητική έκπτωση, οπότε από Αθήνα πήγε 10.20 ευρώ.

Τέλος, αύριο θα ξεκινήσω να φτιάχνω την βαλίτσα μου έτσι ώστε να έχω και την Δευτέρα σε περίπτωση που έχω ξεχάσει κάτι (παρουσιάζομαι Τρίτη). Ελπίζω να βοήθησα με όλα αυτά. Θα τα πούμε την Τρίτη στην τρίτη μοίρα.
 

n232002

New member
Λοιπόν παιδια σας μιλαει ενας οργανικός απο την 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη, θα σας δώσω ορισμένες
πληροφορίες που ισως σε κάποιους να φανούν χρήσιμες. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα,

Κατάταξη 1-2-3 Σεπτεμβρη
Βολή στις 13-9-2008
Ορκωμοσία 26-9-2008
Αναχώρηση για τις μονάδες σας 3-10-2008

Σχετικά με τα προσωπικά είδη βαλτε ότι μπορείτε μέσα σε κάλτσες είναι θέμα καθαρής τύχης
σε τι άτομο θα πέσετε για να σας ελέγξει μπορεί να τα περάσετε όλα μπορεί και τίποτα,πάντως στην 124 είναι όλα έτοιμα με τα καινούργια μαγειρία. Όσοι είναι 1 μοίρα θα ζοριστούν 2 και 3 μοίρα χημείο κανονικό.
 

weskers

New member
[quote author="n232002"]Λοιπόν παιδια σας μιλαει ενας οργανικός απο την 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη, θα σας δώσω ορισμένες
πληροφορίες που ισως σε κάποιους να φανούν χρήσιμες. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα,

Κατάταξη 1-2-3 Σεπτεμβρη
Βολή στις 13-9-2008
Ορκωμοσία 26-9-2008
Αναχώρηση για τις μονάδες σας 3-10-2008

Σχετικά με τα προσωπικά είδη βαλτε ότι μπορείτε μέσα σε κάλτσες είναι θέμα καθαρής τύχης
σε τι άτομο θα πέσετε για να σας ελέγξει μπορεί να τα περάσετε όλα μπορεί και τίποτα,πάντως στην 124 είναι όλα έτοιμα με τα καινούργια μαγειρία. Όσοι είναι 1 μοίρα θα ζοριστούν 2 και 3 μοίρα χημείο κανονικό.[/quote]
Τι εννοεις θα ζοριστουν στην 1 μοιρα??
 

nikosbesso

New member
loipon 1h moira hmoun kai egw twra b08 mhn agxwnesai tha fwnaksoun gia kamia bdommada kai auto einai olo!!! oso kai tipikos na eisai kati tha brethei na osu thn poun!!! opote oti kai na kaneis to idio tha einai mhn agxwnesai sunepws!!! h 1h exei perissoteres aggaries kai fwnes apo tis alles!!! a!!! symboulh otan sas psaxnoun ta pragmata katse katw kai mhn pas prwtos koita na deis poios einai autos pou psaxnei ligotero kai molis adeiasei phgaine se auton!!! einai poloi pou trexoun prwtoi prwtoi etsi kai alliws tha arghsete poli me tous giatrous kai tetoia tha fate mia mera! mpes oso to dinaton pio arga mporeis!!! akoma kai stis 3 an mporeis! to kalitero parte ena mpoufanaki kai balte ola ekei den sas psaxnoun! kati teleuteo otan eimastan eksodouxoi meta thn orkomosia sthn tripolh bghkame me ton ekpedeuth mas o typos mas eipe oti gelane me sas mhn tou blepete etsi epeithdes ginete eidika stis metaboles pou tha sas dinoun einai sigouro oti gelane!!! kai na akoute ton fwto me to pouli tou enan apisteuto tipo fotografo kserei ta panta!!! kali arxh magkes!!!
 

assistant

New member
[quote author="n232002"]...πάντως στην 124 είναι όλα έτοιμα με τα καινούργια μαγειρεία.[/quote]Για πες φίλε, πώς είναι τα καινούργια μαγειρεία; Έχω τόσες αναμνήσεις από κει.
Τα αλλάξανε εντελώς;
 
Top