• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Re: Ειδικότητα Οδηγός????

calculus

New member
Πως γινεται παιδιά πλέον η εκπαίδευση σε αυτη την ειδικότητα ?
 

calculus

New member
Έχω ακούσει πολλά σενάρια για αυτή την ειδικότητα. Το ένα είναι 1,5 μηνα Τατοι , το δεύτερο είναι 1 μηνα Τατοι που ακούω τώρα και το τρίτο είναι ότι κάθεσαι λίγο παραπάνω στην Τρίπολη και μετά εκπαιδεύεσαι στην μονάδα σου !
Όποιος ξέρει σίγουρα ας μας πει και αν μιλάμε για Τατόι αν έχει καθόλου εξόδους η όλη εκπαίδευση ..
 

tg_gr

New member
Τα πράγματα έχουν ως εξής:

Οι οδηγοί από όλες τις ΜΕΝ δεν θα περάσουν αξιολόγηση, αντίθετα θα πάνε στα διδακτήρια όπου θα περάσουν μια mini εκπαίδευση απο οδηγούς (π.χ. ανθυπασπιστές), και θα γράψουν ενα τεστ της πλάκας που όλοι περνάνε.
Μετά οι οδηγοί φωτοτυπούν τα πολιτικά διπλώματα οδήγησης που κατέχουν (όσοι είστε σίγουροι οτι πάτε οδηγοί πάρτε μαζί σας το δίπλωμά σας για να μην τρέχετε με fax και ιστορίες) και γίνεται αυτόματα η μετατροπή σε στρατιωτικό δίπλωμα οδήγησης οχημάτων Β' κατηγορίας.

Με την μετάθεσή σας η μονάδα σας σας παίρνει σαν οδηγούς Β' κατηγορίας (επιτελικά, κτλ). Εαν η μονάδα σας χρειάζεται για οδηγούς Ε' ή Γ', σας στέλνει στο ΚΕΣΜ της 123ΠΤΕ με απόσπαση για εκπαιδευση για 1 μήνα ίσως και παραπάνω δεν ξέρω και παίνετε δίπλωμα Ε'. Αυτά...

Καλή Θητεία!
 

lambros

New member
αυτη η mini εκπαιδευση που λες ποσο περιπου κραταει ? απο οτι καταλαβα εμεις που πηραμε ειδικοτητα οδηγου θα φυγουμε ταυτοχρονα με τους υπολοιπους για τις μοναδες μας-δεν θα κατσουμε παραπανω τριπολη, σωστα???
 

tg_gr

New member
Διαρκεί 2-3 μέρες, όσο κάτσετε στην Τρίπολη δηλαδή. Όλοι μαζί θα φύγετε για μονάδες, δεν κάθεστε παραπάνω. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με τα παιδιά που δεν έχουν καθόλου δίπλωμα. Ελάχτιστοι είναι αλλά υπάρχουν.
 

rpdnick

New member
Ενω οι βηταδες ειχαν παει κανονικα τατοι για εκπαιδευση κλπ...οι γαμαδες (και λογω τραγικης ελλειψης κοσμου πλεον ) ειχαν σκασει κατευθειαν απο την τριπολη στις μοναδες...τωρα δεν ξερω τι θα γινει απλα η φαση τατοι μπορει και να μην παιξει και παλι αλλωστε βλεπω οτι τα μεγαλα οχηματα πλεον τα οδηγουν μονο μονιμαδες
 

calculus

New member
Στην περίπτωση (που όλοι απευχόμαστε φαντάζομαι) που πάμε Τατόι οι έξοδοι παίζουν όπως είναι και για το υπόλοιπο στρατόπεδο ή είναι πολύ πιο λίγες ??
 

AirMad7

New member
[quote author="calculus"]Στην περίπτωση (που όλοι απευχόμαστε φαντάζομαι) που πάμε Τατόι οι έξοδοι παίζουν όπως είναι και για το υπόλοιπο στρατόπεδο ή είναι πολύ πιο λίγες ??[/quote]

Απο σειρές μου (Β'09) απ'όσο μου είχαν πει είχαν βγει 1 και κάποιο λίγοι 2 απο τα 4 Σ/Κ του μήνα που έκατσαν.
Μεσοβδόμαδα 1 έξοδο την εβδομάδα 14.30 με 6 το επόμενο πρωι. Ξαναλέω απο βητάδες είναι αυτα που σας μεταφέρω.
 

seidis

New member
Δ' ΕΣΣΟ 2009. Μου έδωσαν ειδικότητα οδηγού.Απλά ήρθε ένας στην Τρίπολη (την τελευταία μέρα πρίν φύγουμε για τις μονάδες μας) από το Τατόι και μας έκανε 4-5 ώρες θεωριτική εκπαίδευση γράψαμε ενα τεστάκι (δεν έχει κοπεί ποτέ κανείς) και μας είπε ότι θα εκπαιδευτούμε στις μονάδες μας και οχι στο Τατόι που πήγαιναν όλοι οι οδηγοί παλιότερα εκτος αν οδηγήσουμε οχήματα πάνω από β κατηγορίας που θα εκπαιδευτούμε 1 μήνα στο Τατόι.
Εμένα με έστειλαν στην Κώ με μετάθεση(κατευθείαν δλδ από Τρίπολη) και δεν έχω κάνει καμία εκπαίδευση
και από ότι μου είπαν εκεί τιμόνι δεν πρόκειται να πιάσω ποτέ...Απλά μου έχει φύγει ο κώλος στη σκοπιά!!!
 
Top