• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Σειρα αυγουστου

Fontas

New member
Καλημερα και συγχαρητηρια για το site σας.Εμαθα πολλα πραγματα
διαβαζοντας τα topic σας,εχο μια ερώτηση ξέρει κανείς ποτε μπαίνουμε
τον αυγουστο αν ειναι αρχες η τελη αυγουστου?
και αλλη μια συμφωνα με αυτα που διαβασα εδω οι καλυτερες μεταθεσεις
ειναι ανδρο και κυθηρα?αν ναι ποσα ατομα παιρνουν ?τι πιθανοτητες
εχουμε εμεισ που δεν εχουμε τα μεσα ?

Επισης μια απορια ακομα ,ειμουν στην εθνικη ελλαδος στο judo παννεληνιος πρωταθλητης και σκοπευω να δηλωσω στην ενοπλων ,αξιζει?Ξερει κανεις τι γινεται με τουσ ναυτες πιου δηλωνουν για την ενοπλων?

ευχαριστω εκ των προτερων <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

mitsos22

New member
Elpizo na manteuo sosta eisai o fontas o z...? an nai pisteuo oti tha peraseis gamo stis enoples tha se paroun sigoura kai sthn kathgoria sou tha peraseis aera mono ena prob exeis sta idia killa paizei kai o bakatashs opote ston teliko tha fas paketo megalo alla nomizo oti tha exei kales adeies se periptosh metaliou, den ksero tha mas poun oi palioi,sou euxomai kalh thhteia kai an mporeseis ela kapoia mera apo ton syllogo na kanoume kamia proponhsh.

elpizo na katalabes poios eimai ,Loutraki sthn proetoimasia to 2001 roomate. <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

nik82

New member
Τον Αύγουστο συνήθως μπαίνουν τέλη του μήνα.Όσο γαι την ερώτησή σου για Άνδρο και Κύθηρα ναι ήταν τα καλύτερα μέρη για να υπηρετήσει κανείς αλλά αυτά ίσχυαν προ Παληάτσου, πριν έρθει ο Παληάτσος στη ΝΔΑ.Τώρα οπουδήποτε αν είσαι στο Αιγαίο θα έχεις πρόγραμμα 15-15(το οποίο δεν είναι καθόλου άσχημο εδώ που τα λέμε).
 

Fontas

New member
Σε ευχαριστω νικ τοτε ειναι καλυτερα να δηλωσω κατι που να εχει και αεροδρομιο για να μπορω να επιστρεψω σε περιπτωση που εχει απογορευτικο,ευχαριστω.


Τριπολιτσιωτη σε χασα ρε κανε μου πμ να σου στειλο το τηλ μου να τα πουμε,επισης παιζω και με τον λαμπρο τον προπονητη της αεροποριας αλλα του χροσταω αυτουνου γιατι μου εκανε μια εξαρθρωση αγκωνα περισυ και του ειπα του χρωσταω.περιμενω πμ.
 

hatzibileus

New member
hi παίδες

είμαι φοιτητής στη χίο έχω κόψει αναβολή και μπαίνω αύγουστο αν όλα πάνε καλά
(παρεμφερότητα σπουδών)

έμαθα ότι το πότε μπαίνουμε ποικίλλει, αλλά περίπου μέσα Αυγούστου αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι 26 Αυγούστου θα έχουμε τελειώσει μου το είπε γνωστός που υπηρετεί τώρα.

το βάζω και σε άλλο θεμα αλλά
αν ξέρει κανείς πως θα συνδιάσω την άδεια ορκομωσία με την ειδική άδεια (φοιτητής) λόγω της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου
και τέλος μπορώ να πάρω μαζεμένεσ καμιά δεκαριά τώρα το Σεπτέμβρη?
 

oplonomos

New member
παιδες καταρχας μην αγχωνεστε...

κατα δευτερον καλη θητεια να εχετε....

στο ζουμι τωρα...η Γ ΕΣΣΟ 2008 θα μπει κατα 99,9% στις 25-26-27-28/8. Αυτο ισχυει λογω αυξημενου τουρισμου στον Πορο κατα την διαρκεια του Αυγουστου. κι επειδη ο κυριος ογκος των προπαιδευομενων θα παει στο κεντρο εκπαιδευσης του Πορου, η σειρα μπαινει πολυ αργα. Η Γ ΕΣΣΟ 2007 περσυ μπηκε 27-28-29/8. Η προπαιδευση θα κρατησει 15-18 μερες, οποτε αδεια ορκομωσιας θα παρετε γυρω στις 10-12/9...

οσο αφορα την φοιτητικη αδεια, οσο εισαι προπαιδευομενος ναυτης δεν ανηκεις σε καποια μοναδα, οποτε δεν μπορεις να παρεις. το μονο που μπορει να γινει ειναι αν δινεις μαθημα κατα την διαρκεια της προπαιδευσης να σου δωσουν μια αδεια εξοδου μεχρι 48 ωρες να πας να δωσεις και να γυρισεις.

το ιδιο συμβαινει και κατα την αδεια ορκομωσιας...οταν γυρισετε στο κεπαλ θα παρετε φυλλα πορειας μεταθεσεων και θα πατε τις μοναδες σας.

οταν παρουσιαστεις συζητα το θεμα σου με τον οπλονομο και θα βρειτε μια λυση. υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σε στειλουν στο νησι που εισαι φοιτητης (πχ Χιο)

οσο για το ποσες μερες ειδικη (φοιτητικη αδεια) μπορειτε να παρετε, εξαρταται απο το προγραμμα εξεταστικης. αν πχ δινεις μαθηματα σε διαστημα 5 ημερων τοτε μπορεις να παρεις 5-6. αν το διαστημα που δινεις ειναι 15 μερες, τοσες θα παρεις. απλα οταν επιστρεψεις στην μοναδα θα πρεπει να φερεις ενα πιστοποιητικο απο την σχολη (θα στο δωσουν στο οπλονομειο της μοναδας) οπου θα υπογραφουν ο προεδρος της σχολης και η γραμματεας και θα πιστοποιουν οτι εδινες μαθηματα απο τοτε μεχρι τοτε...
 

oplonomos

New member
Fontas, δεν θα εχεις κανενα προβλημα να μπεις στην Εθνικη Ενοπλων. Μαλιστα, κατα την διαρκεια της προπαιδευσης θα ρωτησουν ποιοι απο εσας ειστε αθλητες κλπ.

Οσο αφορα την μοναδα που θα πας, αναγκαστικα 4 μηνες θα εισαι σε μοναδα παραμεθωριου. Βεβαια παραμεθωριος ειναι και η Σαλαμινα, το Παλασκα (μακρια...), ολα τα νησια, η Κρητη, ο Πορος κλπ. Σαν αθλητης λογικα θα εχεις καποια διευκολυνση ωστοσο αυτο εξαρταται και απο τους αξιωματικους στην μοναδα που θα πας.
 

hatzibileus

New member
ευχαριτσώ πολύ κ ειδικά για την γρήγορη απάντηση
εμένα μου είχαν πει για μέσα και τώρα ίσως να έχω πρόβλημα βάλε 14 ώρεσ μες το καράβι μένουν απ τις 48 οι εξής 34 τελος πάντων έύχομαι να δείξουν κάποιο......έλεος πλάκα κάνω ελπίζω όμως να με βοηθήσουν...

ευχαριστώ κ πάλι
 

oplonomos

New member
παιζει και αυτο παιδες...η αεροπορια θα μπει 1-4/9 συμφωνα με υπουργικη αποφαση.

για ναυτικο δεν εχω δει ακομα κατι επισημο...
 

SeaMan2008

New member
HI PAIDIA! EGO EIMAI 08B ESSO KAI EXO PAREI EIDI TIN METATHESI MOU (XORIS VISMA). ENA EXO NA SAS PO... PROTIMISTE PERIOXES POU EINAI YPO TON ELEGXO TIS NDA (TOU PALIATSOU). STA NISIA EXOUME STANDARD 15 MESA - 15 OFF! KATA TI GNOMI MOU EINAI OTI KALITERO! KAPOIOI XARIKAN POLI POU PIRAN METATHESI STO KEPAL... EGO THA AVTOKTONOUSA EKEI MESA!!

P.S. ENNOEITAI POS GIA TIN VASIKI SAS EKPAIDEVSI PSIFIZETE PORO DAGKOTO!! AN KAI DEN EKSARTATAI KAI POLI APO SAS POU THA EISTE!
 

hatzibileus

New member
isos to exetai dei k allou exei bgei h prosklisi mpainoume 1-4septembri
thanatos gia emena paei h e3etastiki alla as mpw naytiko k ...ti sto kosmo
alliws 12 aygoustou messologi k xaki
kali thiteia se olous mas
 

nikosl86

New member
geia sas paidia kai apo mena! mpainw kai egw nautiko sthn epomenh seira! akousa kai egw oti mpainoume 1-4 septemvriou opote paei exetastikh ektos kai an prolavoume kana mathima sto telos! kalh thiteia se olous paidia![/s]
 

oplonomos

New member
επειδη διαβαζω πολλους να αγχωνονται με τις ημερομηνιες...

η 08Γ μπαινει απο 1/9 (Δευτερα) εως και 4/9 (Πεμπτη).

Στις 14/9 (Κυριακη) θα εχετε επισκεπτηριο ειτε στον Πορο ειτε στο Παλασκα, αναλογα που θα καθησετε για προπαιδευση.

Η ορκομωσια θα γινει ειτε 18/9 (Πεμπτη) ειτε 19/9 (Παρασκευη) στον Πορο. Κατα 90% θα γινει 19/9 αλλα κρατηστε μια μικρη επιφυλαξη για 18/9.

Απο 19/9 μεσημερι θα ειστε σε αδεια ορκομωσιας και λογικα θα ξαναπαρουσιαστειτε στο Παλασκα στις 29/9 (Δευτερα) για να παρετε φυλλα πορειας για τις μοναδες που θα πατε.
 

gfasul

New member
Ηρθε το χαρτάκι για Π.Ν..Χθες με πήραν από το Α.Τ. τηλέφωνο να περάσω να το πάρω..3 Αυγούστου στο Σκαραμαγκά..Ξέρει κανεις μονάδες που να παίζουν 1-3 ή 1-4 να ξέρω για μετάθεση..
 

mindcircus

New member
εισαι σιγουρος οτι μπαινεις 3 αυγουστου?γιατι για αρχες Σεπτεμβριου ειχα ακουσει
 

neopas08

New member
8/7/2008 Πρόσκληση Στρατευσίμων ΠΝ - 2008 Γ΄/ ΕΣΣΟ

1. Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό με την 2008 Γ΄/ΕΣΣΟ, από 1 Σεπτεμβρίου 2008 έως 4 Σεπτεμβρίου 2008 οι παρακάτω:
α. Οι στρατεύσιμοι κλάσεως 2010 (γεννηθέντες το έτος 1989) που είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων των Νομών Αττικής (Αρμοδιότητας Α΄ ΣΓ Αθηνών και Ανατολικής Αττικής), Εύβοιας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κυκλάδων, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Θεσσαλονίκης (Αρμοδιότητας Α΄ ΣΓ Θεσσαλονίκης), Πέλλας, Δωδεκανήσου, Κορινθίας, Καρδίτσας, Πιερίας και Ξάνθης ή τυχαίνει να είναι αδήλωτοι.
β. Οι στρατεύσιμοι κλάσεων 1985 μέχρι και 2009 (γεννηθέντες από το έτος 1964 μέχρι και το έτος 1988) από όλους τους Νομούς του Κράτους και από την κλάση 2010 (έτος γέννησης 1989) των Νομών που κλήθηκαν μέχρι σήμερα, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση, εφόσον οι λόγοι της υποχρέωσης τους για κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Φεβρουαρίου 2008 μέχρι και 30 Απριλίου 2008.
γ. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1985 μέχρι και 2009 που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Μαΐου 2008 μέχρι και 31 Ιουλίου 2008.
2. Οι καλούμενοι στρατεύσιμοι υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος (πρώην Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκας) στο Σκαραμαγκά.
3. Το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού, στη διεύθυνση <!-- w -->www.hellenicnavy.gr<!-- w --> Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν από τα κατά τόπους Στρατολογικά Γραφεία. <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
 

gfasul

New member
Sorry..3 Σεπτεμβρίου στον Σκαραμαγκά.Ξέρει κανένας μονάδες που παίζουν 1-3 ή 1-4??
 

SkouF

New member
>Παρουσιαζομαι 2 Σεπτεμβριου Παλασκα. Ξερει κανεις αν μεινουμε εκει, ή αν θα παμε Πορο για τη βασικη εκπαιδευση???

>Επισης, θελω να ρωτησω αν η πρωτη μεταθεση ειναι υποχρεωτικα σε νησι, κι αν ναι, ποσο καιρο καθομαστε εκει??? (ομιλω παντα κανονικα και με τον νομο)

>Εγω ειμαι απο Κατερινη. Εδω κοντα εμαθα πως εχει στη Λαρισα βαση και οτι ειναι αρκετα καλα. Υπαρχει περιπτωση να παω εκει??? Επισης, ξερετε που αλλου εχει βασεις εδω κοντα??? (σε ποιες πολεις ή χωρια)

Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια!!!
 

cobra

New member
Θα παρουσιαστείς Παλάσκα και από εκεί ένα μεγάλο μέρος ναυτών θα πάει Πόρο.
Στον Πόρο θα γίνει και η Ορκωμοσία για όλους.
Η πρώτη μετάθεση είναι σε παραμεθόριο που δεν είναι αποκλειστικά νησί υπάρχουν κ τέτοιες μονάδες και μέσα στην Αθήνα η σε άλλες περιοχες.
Εκεί θα καθίσεις περίπου 4 μήνες.
Για το πού υπάρχουν μονάδες κοντά στην περιοχή σου δεν γνωρίζω αν μάθω κάτι θα σε ενημερώσω
 
Top