• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Σενάρια για τελευταία ΕΣΣΟ

calculus

New member
Υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα σταματήσουν να παίρνουν κόσμο Αεροπορία και Ναυτικό (όπως είχε πει ο υπουργός)?
Γιατί πριν κάποιες μέρες που είχα κόψει την αναβολή μου για Δ' ΕΣΣΟ αεροπορία μου είπε ο τύπος ότι ακούγονται διάφορα σενάρια και μπορεί καποια από αυτές να είναι η τελευταία ΕΣΣΟ. Δύσκολο μου φαίνεται βέβαια αλλά ρωτάω μην βρεθώ εξ απροόπτου.
 

antipalevou

New member
Οχι, αν θα ειναι η τελευταια σειρα για Π.Ν και Π.Α θα ειναι αυτη της Δ' 09, αν και δε νομιζω. Πρεπει να γινουν προσληψεις επ.οπ τους ερχομενους μηνες για να καλυφθουν τα κενα απο τις μικρες σειρες που εχουν ηδη μπει (Α' και Β' 09) και οπως φαινετι,ι οσων θα μπαινουν (Γ' και Δ' 09 κοκ) μεχρι να καταργηθουν. Μεχρι τωρα δεν εχει ακουστει κατι για μαζικες προσληψεις (μαλλον απαιτειται η προσληψη τουλαχιστον 1000 επ.οπ) αλλα αυτο θα το δειξει ο καιρος.
 

calculus

New member
Σ'ευχαριστω φιλε antipalevou. Αν μάθω και εγώ τίποτα καινούριο θα ενημερώσω.
 

dnik

New member
Εγώ όπως έχω γράψει και σε ένα άλλο πόστο μου Πο πληροφορίες που έχω από μόνιμο ανθυποσμηναγο ο οποίος είναι σε ένα απο τα γραφεία προσωπικού μου είχε πει ότι θα πάρουν σμηνιτες μέχρι και του χρόνου τον Αύγουστο. Δηλαδή γ 2010. Τώρα αν ισχύει αυτό δεν ξέρω...
 

MeReNdAs

New member
Γνωρισα ενα τυπο που περασε ο γιος του περιοδευων πριν μερικους μηνες.
Στο χαρτι λοιπον δεν ειχε πια να επιλεξεις σωμα μου ειπε, ολοι ΣΞ.
Οποτε φανταζομαι πως σιγα σιγα οντως θα σταματησει να παιρνει.
Δυστυχως το ποτε δε το ξερω <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
 
Top