• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Sos αμεση βοηθεια παρακαλω

hristos

New member
καταρχην καλησπερα και καλως σας βρηκα....ειμαι νεος και εχω ενα θεμα με την αναβολη μου... ειναι να παρουσιαστω την τεταρτη 1/2/12 δηλαδη σε 4 μερες ...το θεμα ειναι οτι εχω ακομα την σχολη μου που τελειωνω φετος....ειχα καταθεση τα χαρτια μου για αναβολη στα ΚΕΠ στης 11/1/12 δυο μερεσ πριν μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω αλλα δεν εχει ερθει ακομα η απαντηση στα ΚΕΠ και δν ξερω τη να κανω....τους ρωταω στα ΚΕΠ και μου λενε οτι δν θα εχω προβλημα αμα δεν μπω ειχα παει και στο ρουφ αλλα δεν εβγαλα ακρη...οποιος ξερει παρακαλω να με βοηθηση!!!!
 

paranoidandroid

New member
Πέρνα από στρατολογία. Δεν γίνεται να μην βγάλεις άκρη. Εν ανάγκη πάρε και όλα τα χαρτιά που κατέθεσες στο ΚΕΠ και ξανακατάθεσέ τα "απευθείας στην πηγή".

Επίσης, τί εννοείς ότι "έχεις ακόμα τη σχολή"; Δεν πήρες αναβολή όταν μπήκες; Αν αυτή έληξε, δεν δικαιούσαι άλλη, εκτός αν είναι για λόγους υγείας ή για κοινωνικούς λόγους. Την τελευταία νομίζω την παίρνεις για 3 ή 6 μήνες (ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) και είναι εύκολο να την πάρεις.

Γενικά, πήγαινε στρατολογία
 

panmag

New member
Αν είχες αναβολή λόγω σπουδών η οποία έληξε και έχεις πιάσει το ηλικιακό όριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ζήτα μια τρίμηνη μπας και σώσεις την χειμερινή εξεταστική. Σε αντίθετη περίπτωση παίρνεις τα χαρτιά που σου έδωσαν από το ΚΕΠ (έχεις απόδειξη ότι παρέλαβαν τα χαρτιά σου) και πάς στην Στρατολογία.
 

hristos

New member
ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκρηση....δεν εχω ξαναπαρει αναβολη λογο σπουδων ουτε καμια αλλη απλα οταν κατεθεσα τα χαρτια μου για αναβολη μου ειπαν οτι θα ειναι ετοιμ η η αναβολη σε μια εβδομαδα...περασαν 15 μερεσ και τιποτα...το θεμα ειναι εαν πρεπει να μπω την τεταρτη για να παρουσιαστω ....εφοσον δεν εχω καποιο χαρτι που να λεει οτι εχω παρει αναβολη τι να κανω?? εχω μονο το χαρτη π λεει οτι εχω καταθεσει τα χαρτια μου για αναβολη και αυτο ειναι απο τα κεπ.. μου ειπαν να ξαναπαω απο τα κεπ την τριτη αλλα εγω θα παω την δευτερα στα κεπ και στην στρατολιγια απλα ρωταω μπας και ξερει κανεισ τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση...ποσο καιρο κανει η αναβολη για να βγει?????
 

kd305

New member
μέγα λάθος που πήγες στο ΚΕΠ για τέτοια διαδικασία,το ΚΕΠ εξυπηρετεί το κόσμο αλλά η διαδικασία γίνεται με αργό τρόπο,πήγαινε στην στρατολογία άμεσα γιατί δεν σε βλέπω να σε εξυπηρετεί το κεπ
 
Top