• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

SOS.....

dimos1988

New member
καλησπερα παιδια. θα ηθελα οποιος ξερει να μου λυσει ορισμενες αποριες. εχω αναβολη μεχρι το 2015 και σκεφτομαι να την κοψω για να προλαβω τη σειρα του Νοεμβριου προλαβαινω γτ μου παν οτι ισως και να μην μπορω? Ακομα μου χει ερθει χαρτι οταν πηγαινα 3η Λυκειου για Αεροπορια ισχυει ακομα αυτο?? και αν ισχυει αν παω αεροπορια παραμεθωριο κανω 9μηνο?? Αυτα....ευχαριστω για την οποια βοηθεια μου δωσετε!!!
 

leyteris

New member
ρε φιλε δεν μπορεις να πας Νοεμβρη....οσο για το χαρτι που σου ειχε ερθει οταν περνεις αναβολη σηνηθος σου κανουν μεταταξη.....και ειναι πολυ δυσκολο να πας αεροπορια μονο εαν εχεισ βισμα
 

Av8r

New member
Εφόσον κόψεις την αναβολή μέσα στους επόμενους 18 μήνες, θα πας αεροπορία. Σε 18 μήνες η Αεροπορία και το Ναυτικό καταργούνται.

Γενική παρατήρηση: Για όποιο όπλο (αεροπορία, ναυτικό, Σ.Ξ.) έρθει το χαρτί, εκεί παρουσιάζεται κάποιος. Συμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, δεν μπορούν οι Ε.Δ. να αλλάξουν σε κάποιον στρατεύσιμο την καταταξή του. Μόνο αν ο ίδιος επιθυμεί να το κάνει, με μετάταξη. Αυτές έχουν κοπεί δια ροπάλου και ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Οπότε... ακόμα και αν ο φίλος πήρε 6367 αναβολές, πάλι αεροπορία θα παρουσιαστεί. Τέλος. Αρκεί να το κάνει προτού σταματήσουν οριστικά οι στρατεύσιμοι να υπηρετούν σε αυτό το όπλο, σε περίπου 18 μήνες από τώρα.
 

Giannis27

New member
Καλησπέρα παιδιά!Μπαίνω αύριο φαντάρος(Θήβα).Τον Ιούνιο έκανα αρθροσκόπηση μερικής αφαίρεσης μηνίσκου στο αριστερό πόδι,και στις αρχές Αυγούστου με έπιασε τενοντίτιδα στο δεξί πόδι επειδή το είχα κουράσει.Μέχρι τώρα πονάω αρκέτα και δεν νομίζω ότι μπορώ έτσι όπως είμαι να μπορώ να υπηρετήσω.Θα ήθελα να ρωτήσω,αν θα μπορέσω να πάρω παραπεμπτικό για 401 την μέρα της κατάταξης,ώστε να μην υποστώ την ταλαιπωρία;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 
Top