• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Spirituality

jonathan

New member
Περασα κι'εγω απο το στρατο πριν μερικα χρονια. Στην πορεια βλεπεις οτι καποιες σκεψεις επισκεπτονται το νου σου συχνα στη ζωη σαν να μην ειναι δικες σου και σε καλουν να δωσεις ενεργεια σε καταστασεις επειδη οι αλλοι σου τις παρουσιασαν οπως ηθελαν και αυτο φαινεται να διαιωνιζεται, σα να ειναι μια συχνοτητα πανω στην οποια το μυαλο σου εχει κλειδωσει και δεχεται τα πυρα της κοινωνιας απλα επειδη τους το επιτρεπεις. Συνειδητοποιεις οτι μπορεις να το λυσεις μονο σε ψυχικο επιπεδο, και η ενεργεια του πλανητη ειναι καταλληλη ωστε να συμβει αυτο, αλλαζοντας τα προτυπα και τις διαταξεις των μαθηματων των ψυχων και αν εισαι σε υψηλο επιπεδο που μπορει και να εισαι μαλλον μπορεις να το κανεις. Μπορεις δηλαδη να ελευθερωσεις τον εαυτο σου πρωτα ψυχικα απο τους νομους που διεπουν τα συμπαντα, με ρεικι με την κουνταλινι, σακτιπατ, διαλογισμο, πλαι σε συνειδητοποιημενα οντα και οχι αυτα με δανικες συνειδησεις, υπαρχουν πολλες τεχνικες, και κατ επεκταση μπορεις να αλλαξεις κοσμους, πλανητες και συνειδησεις. Κατι που παρεπιπτοντως σε απλο επιπεδο ειναι τραγικα δυσκολο π.χ. ο αμερικανικος στρατος λεει ακουσα προσφατα απο εναν παγκοσμιως γνωστο enlightened master απο την ινδια, προσπαθει να δημιουργησει τηλεπαθεια με τεχνητα μεσα. χαχα. στις ανωτερες διαστασεις η συνειδηση εχει πραγματικα απολυτο ελεγχο του περιβαλλοντος της απαγκισρωση απο τα συναισθηματα τις σκεψεις και τα ενεργειακα πεδια των αλλων, και κανενα λογο να δωσει λογαριασμο σε οποιονδηποτε αλλον απο τον ανωτερο εαυτο. <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> ναι ειναι σπανιο και υπαρχει δεδομενος χρονος να συμβει αυτο στον καθενα. Siddhis και λοιπες δυναμεις ειναι παρουσες αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν χρειαζεται να τις χρησιμοποιησεις αφου σε ψυχικο επιπεδο, οσοι ζουν στις κατωτερες συχνοτητες τρεμουν μπροστα στο φως ακομα και απλα διαβαζοντας το ονομα σου στα χαρτια τους, χωρις να ξερουν τον λογο, μια μοιραια αλλαγη της τυχης τους ερχεται αναλογα με τις αποφασεις που φαινονται να παιρνουν. αρχιζεις να απομακρυνεσαι απο το κακο και να ανοιγεσαι στην αληθεια και μπορεις μια και εξω να αλλαξεις αυτη τη πραγματικοτητα, και να παρεις τα αληθινα δικαιωματα σου πισω, μεσα απο την ανωτερη ιεραρχια φωτος που προσπαθουν πολλοι να αποκρυψουν και να υποστηριξουν ως δικη τους μεσα απο τα δικα τους αυθαιρετα συστηματα. Μπορει και να ξεφυγα απο το θεμα αλλα τα λογια ερχονται απο την ψυχη και υπαρχει ελευθερια λογου απο την ψυχη. Ευχες.
 

George84

New member
<!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo --> καλά τα λες <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
Κάνε και μια μετάφραση τώρα, με παραδείγματα για να καταλάβουμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί τι πάει να πει ο ποιητής, γιατί δεν κατάλαβα Χριστό ...(πληροφοριακά ο Χριστός σύμφωνα με τον Χριστιανισμό, είναι ο υιός του Θεού που ήρθε στον κόσμο, έζησε σαν άνθρωπος, δίδαξε το λόγο του Θεού και σταυρώθηκε για να μας σώσει. Στην προκειμένη περίπτωση είναι έκφραση που πάει να πει δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα. Το αναφέρω έτσι, ... μπας και...)

Δε λέω, έχει ένα prestige να χρησιμοποιείς extreme λέξεις και εκφράσεις, αλλά εφόσον απευθύνεσαι σε κοινό, κάνε μια προσπάθεια να γράψεις σε "εύκολα" ελληνικά, μην πάει και χαμένο το κείμενο, κάτι να βγάλουμε. Βέβαια, καταλαβαίνω, ότι είναι δύσκολο να μεταφέρεις την απεραντοσύνη της σκέψης σου στη γλώσσα του λαού, αλλά κάνε μια προσπάθεια.

"ανωτερη ιεραρχια φωτος" <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: --> - Τι είναι αυτό? Για σπάστο λίγο. Όπως και το "Τα προτυπα και οι διαταξεις των μαθηματων των ψυχων". Κι αυτό με τη σκέψη, το ξεφτίλισες λίγο. Νους=Σκέψη=Ιδέες που σου βάλανε=Συχνότητα του μυαλού
Κι όλα αυτά τα ρεικι, κουνταλινι, σακτιπατ, διαλογισμος, Sidhis είναι έννοιες που δεν λένε τίποτα στους περισσότερους από μας (πέρα απ' το διαλογισμό ίσως), οπότε είναι εξ ορισμού άτοπο να προσπαθείς χρησιμοποιωντας τέτοιες έννοιες να περάσεις ένα μύνημα στους συνφορουμίτες.

Αλλά έστω ότι ναι, καταλαβαίνω τι θες να πεις, συνειδητοποιώ ότι πρέπει να φτάσω σ' αυτό το ψυχικό επίπεδο, όπου θα μπορώ να αλλάξω τους νόμους του σύμπαντος, κι έστω ότι καταφέρνω να αλλάξω κόσμους πλανήτες και συνειδήσεις, ... καταφέρνω να αλλάξω την κοινή λογική και τα κοινά πιστεύω. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου θα έχω φτάσει στο υπέρτατο ψυχικό επίπεδο. Τι γίνεται όμως αν αφού φτάσω σ' αυτό το επιθυμητό ψυχικό επίπεδο, ξυπνήσω ξαφνικά μια μέρα σε ένα άδειο δωμάτιο με μαξιλάρια στους τοίχους, και με τα χέρια μου δεμένα πάνω από τους ώμους?...

Λες στο τέλος ότι μπορεί να ξέφυγες από το θέμα. Βασικά είσαι εντελώς εκτός θέματος, το forum είναι forum θητείας. Ακόμα κι αν πάρεις σαν θέμα το "Spirituallity" πάλι έχεις ξεφύγει ... (και δεν εννοώ εκτός θέματος). Ψάξε λίγο στο undernet, κάτι θα βρείς είτε σε forum είτε σε blog και μη μας βάζεις περίεργες σκέψεις στο μυαλό. Αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, δεν είναι για όλους...
 

mousatos

New member
Μεγάλο πράγμα η σωστή αναπνοή.

Καθόλου περίεργο που είναι η βάση κάθε πολεμικής (κ' εσωτερικής) τέχνης...

Μπορεί να φαίνονται κάπως άσχετα τα παραπάνω με όσα έγραψε ο φίλος jonothan,
αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που μερικές ελεγχόμενες βαθυές εισπνοές και εκπνοές
με έχουν βοηθήσει να χαλαρώσω σε δύσκολες καταστάσεις..Είτε άγχους, είτε μέθης,
είτε στομαχόπονου, κ.α... <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->.
 

ygeionomikarios

New member
Όποιος θέλει να πάρει αναβολή για ψυχολογικούς λόγους μπορεί να αποστηθίσει το κείμενο που έγραψε ο jonathan και να το απαγγείλει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή...
 

fiatakias

New member
<!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> υγειονομικάριε έγραψες!!!!!!!!!
 

lostnik

New member
Σωστός ο υγειονομικάριος! Και απαλλαγή μη σου πω...

Αν κάποτε καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία, το παραπάνω ποστ είναι ένας καλός λόγος.
Μετά τις χίλιες ώρες σκοπιάς, το μυαλό δεν θέλει και πολύ.. <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->

Φίλε Jonathan, μην με παρεξηγείς, αλλά όποιος διαβάζει το παραπάνω θα νομίζει ότι έχεις σχέση με τον Μπαρκουλη.
 
Top