• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΣΤ ΕΣΣΟ 2014 - 2/39 ΣΧΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ - Μεσολόγγι

Stefanos_who

New member
Καλησπερα παιδια,

Ειδα στο σιτε της στρατολογιας οτι με εχει καταταξει στην ΣΤ Εσσο 2014 στο 2/39 ΣΧΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ - Μεσολόγγι.

Εχω καποιες ερωτησεις:

1. Δεδομενου οτι ειμαι μονιμος κατοικος Αθηνων , και λογω ομογενειας δικαιουμαι μειωμενη 3μηνη θητεια, δεν θα μπορουσα να ζητησω με καποιο τροπο να παρουσιαστω σε καποιο ΚΕΝ οπως σχεδον ολοι οι υπολοιποι σαν εμενα - δηλαδη σε στρατοπεδα πχ Αυλωνα?

2. Επειδη προσπαθησα να μιλησω λιγο με τα κτελ Αιτωλ/ιας αλλα δεν επεσα και σε ιδιαιτερα εξυπηρετικο ατομο, γνωριζει κανεις ποσο μακρια ειναι το στρατοπεδο απο τον σταθμο των κτελ και πως παει κανεις?

3. Καμια συμβουλη για το στρατοπεδο αυτο ρε παιδια?

Ευχαριστω εκ των προτερων
 

dreamer28

New member
Οχι βεβαια.Δεν εισαι ο μονος απο Αθηνα που παρουσιαζεται στο Μεσολογγι.Εδω αλλα παιδια κανουν πολυ περισσοτερα χιλιομετρα απο θεσαλλονικη και γενικα βορεια Ελλαδα και νησια που ερχονται για καταταξη σε στρατοπεδα οπως Θηβα,Αυλωνα κ.λ.π αναλογα με το σωμα που επιλεχθηκαν.
 

Stefanos_who

New member
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου, απλα απο οσο γνωριζω, σχεδον ολοι οσοι ειναι σαν εμενα ειναι κατα κυριο λογω αυλωνα ή θηβα γι αυτο μου εκανε τρομερη εντυπωση. αλλα τι να γινει, οπου εκατσε η μπιλια.

για τα υπολοιπα μηπως γνωριζεις?
 

dreamer28

New member
Δεν γνωριζω αλλα πανω κατω σε ολα τα κεντρα εκπαιδευσης επικρατει χαλαροτητα.Για αυτο και ολοι λενε οτι η θητεια ξεκιναει κυριως απο τη μεταθεση στη μοναδα.Εσυ ομως με 3 μηνες θητεια τι ανησυχεις?Ουσιαστικα με το που θα μπεις ειναι σαν να απολυεσαι κιολας.Αν ειχες μπει Σεπτεβρη Χριστουγεννα θα εκανες σπιτι σου.Μπορει να κανεις και τους τρεις μηνες στο Μεσολογγι.Δε ξερω τι γινεται σε σε αυτες τις περιπτωσεις.
 

Νερων

New member
καλησπέρα παιδιά. Είναι κανείς άλλος για Μεσολόγγι στις 10/11 ; Έχω ακούσει μικτά σχόλια για το στρατοπεδο. Εγω είμαι απο Αθήνα.
καλη θητεία να έχουμε!
 

BillMav

New member
Δεν ειναι με βεβαιοτητα καλο κεντρο! Καθε μερα υπηρεσιες και καθαριοτητες (καθαριοτητες πολλες ωρες την μερα)! Πολυ ζορισμα γενικα και λιγος υπνος! Το βασικο προβλημα ειναι οτι το στρατοπεδο ειναι πολυ μικρο και εχει λιγο κοσμο! Πραγμα που σημαινει πολυ δουλεια και ελαχιστος ελευθερος χρονος! Δεν καναμε καθολου εκπαιδευση. Δε μαθαμε ουτε να παρουσιαζομαστε. Εχει απειρα κουνουπια αλλα οχι κοριους. Το ΚΨΜ δεν εχει ωραριο λειτουργιας, δουλευει οποτε να ναι. Τελος πριζες για φορτηση εχει μονο στο ΚΨΜ και 1 πριζα στο εστιατοριο.

Το φαι ειναι πολυ νοστημο και οι μεριδες οχι κακες. 3 γευματα τη μερα και ενα προγευμα. Οι ανωτεροι ειναι ενταξει ατομα και πολυ σπανια ριχνουν καμπανες και οχι σκληρες. Δε χρειαζεται ξυρισμα καθε μερα και επιτρεπουν σλιπινγ μπαγκ.

Στην αρχη νομιζαμε πως καταταγηκαμε στο καλυτερο στρατοπεφο που παιζει. Αλλα μετα απο 5-6 μερες αρχισαν τα ζορια! Αυτο που λεγαμε και γκρινιαζαμε ολοι εδω ειναι εδω δεν ειναι στρατοπεδο αλλα εκπαιδευτηριο για καθαριστριες!

Δεν ειμαι κανενας περιεργος αληθεια. Αυτα που γραφω δεν ειναι προσωπικη μου μονο γνωμη αλλα ολων των παιδιων που ημασταν εδω. Δεν ξερω πως ειναο σε αλλα στρατοπεδα αλλα αν λαβω υποψιν αυτα που ακουω απο διαφορους, το ΣΧΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ στο Μεςολογγι δεν ειναι σιγουρα οτι καλυτερο θα περιμενε κανεις.
 
Top