• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΣΤ ΕΣΣΟ ΑΥΛΩΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ

dreamer28

New member
Αν πατε σε μοναδα που υπαρχουν αρκετα ατομα δεν θα δυσκολευτειτε ιδιαιτερα απο θεμα υπηρεσιων.Απο τι φαινεται και απο τα μηνυματα, στην ΕΣΣΟ του Σεπτεβριου μπηκαν αρκετα ατομα οποτε ειναι ενα πρωτο θετικο σημαδι.Αν δεν φτασετε στο σημειο να παρακαλατε να σας στελνουν στα φυλακια τοτε αυτο σημαινει οτι παλευεται η κατασταση στη μοναδα.Για το κεντρο ενταξει δε συζηταμε ειναι αλλη φαση.Για αυτο οι περισσοτεροι μπορει να λετε οτι Υγειονομικο,διαβιβασεις κ.λ.π ειναι βυσματικα σωματα αλλα μετα στην μοναδα να εχετε ακριβως αντιθετη αποψη.
 

Constantine IC

New member
Εγώ θέλω να πάω ως διαβιβαστής σε κάποιο νησί, αφού είναι δύσκολο να το αποφύγω τους πρώτους μήνες. Γενικά, για διαβιβαστές, ποια είναι τα 10 πιο πιθανά νησιά; Σχεδόν όλα που είναι δίπλα στην Τουρκία; Τα επτάνησα; Δεν έχουμε πρόβλημα με την Αλβανία ή την Ιταλία; Ή με τη Λιβύη; Μόνο ανατολικό είναι το πρόβλημα;
 

p_h

New member
όχι, τώρα η μόδα ειναι να μισούμε τους Τούρκους, περασε η μόδα με τους Ιταλούς, αν δεν βάλεις βύσμα το πιο πιθανό ειναι να πας ανατολικό Αιγαιο και Εβρο.
Για ποιον λόγο θες να πας σε νησι;
 

Constantine IC

New member
Ε να δω και λίγο και κανά νησί που δεν έχω πάει. Να μην δω; Επαναλαμβάνω, άμα δεν μπορώ να αποφύγω την Αθήνα.
 

p_h

New member
το λεω γιατι στα νησια ειναι συνήθως χειρότερη η επανδωση απο ότι στον Εβρο, και παιζει και περισσότερο χώσιμο απο τους ντόπιους...
 

kd305

New member
Τότε βάλε το βύσμα σου να σε πάει σε στρατιωτικό πρατήριο,νησί διάλεξε εσύ,αν πας σε μονάδα θα τρως χωσίματα από ντόπιους,θα κάθεσαι εσύ τα Σ/Κ μέσα και αυτοί θα είναι έξω με τις πατσαβούρες τους.
 

Georgeparsa

New member
Καλησπέρα μπαινω Αυλώνα διαβίβασης 16.05.2016 μπορείτε να μου πείτε λίγα λόγια για το στρατόπεδο
Και τι είναι η διαβιβάσεις ?
Και τι μου συστήνεται να πάρω μένω στην Κατερίνη τρένο η ΚΤΕΛ ?
Απαντήστε είναι ανάγκη
 

Νίκος_Ν

New member
1. Μην αγχώνεσαι! Μέχρι 16 Μαΐου έχεις ένα μήνα μπροστά!
2. Πάνω δεξιά έχει "αναζήτηση". Γράψε "Διαβιβάσεις" και θα βρεις πάρα πολλά γι αυτές.
3. Μην πληρώσεις για ΚΤΕΛ. Πήγαινε στο Φρουραρχείο της περιοχής σου με το Χαρτί Κατάταξης, ώστε να σου δώσουν Κάρτα Επιβίβασης που δικαιούσαι, ώστε να πας δωρεάν. Βάλε "Κάρτα Επιβίβασης" στο ψαχτήρι πάνω δεξιά και θα μάθεις και γι αυτήν ότι χρειάζεσαι!

Καλή θητεία! <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
 

THANOSJ3

New member
Καλησπέρα σε όλους παρουσιάζομαι 09/11/2016 στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ) και έχω κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Διαβιβάσεις.

Τι να περιμένω να δω κάτω στην Αυλωνα?
Απο τα λίγα που διάβασα μόνο το 40% των ατόμων που μπαινει Διαβιβάσεις παραμένει στο ίδιο πόστο ισχύει?
 
Top