• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Στρατος ξηρας- που παρουσιαζομαι?

alap

New member
Καλησπερα,

Θα ηθελα να ρωτησω απο τι εξαρταται που παρουσιαζεται καποιος?Παιζει ρολο το πτυχιο του (πχ μηχανικος?) ή η περιοχη που ειναι γραμμενος στα μητρώα (αυτο πως το ελγχω?).
Τελειωσα πτυχιο ηλεκτρολογου μηχανικου και εκανα και μαστερ στον ιδιο τομεα.....σημαινει οτι κατα πασα πιθανοτητα θα παω μηχανικο πχ?

Ευχαριστω,
 

Enyalios

New member
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ε;

Λοιπόν,έχω δύο φίλους συναδέλφους σου. Και οι 2 Διαβιβάσεις παρουσιάστηκαν,όταν οι Διαβιβάσεις ήταν ακόμα στο Χαϊδάρι.
 

johann

New member
Το τι έχεις τελειώσει και το που υπάγεσαι δεν έχει μεγάλη σημασία. Αν δεν πας ΠΝ ή ΠΑ (εν ολίγοις αν δεν έχεις βύσμα) το πτυχίο μάλλον (αλλά όχι 100% μη το δέσεις κιόλας) σε "γλιτώνει" από ΠΖ ή ΤΘ. Θα πας Μηχανικό ή ΔΒ ή στη χειρότερη ΠΒ που και καλά παίρνουν τους πιο μορφωμένους. Γενικά πάντως το Όπλο ή το Σώμα που θα πας δεν σημαίνει εκ των προτέρων ότι θα είναι καλά ή άσχημα. Μπορεί να πας ΠΖ, που θεωρείται "μαυρίλα" και να την περάσεις ζάχαρη και να πας ΜΧ ή ΔΒ και να πήξεις. Συνήθως, πάντως, ΜΧ/ΔΒ/ΠΒ έχουν υψηλότερο ποσοστό πτυχιούχων άρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πέσεις σε μονάδα με καλό επίπεδο στρατιωτών.
 
Top