• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

συνυπηρετουντα αδερφια

aris1985

New member
Μπαίνω στρατό το νοέμβριο κ ο αδερφός μου 3 μήνες πριν τον Αύγουστο. Σε περίπτωση που αδερφός μου βρει τρόπο να έρθει αθήνα, εγώ εξακολουθώ να δικαιούμαι μετάθεση από το νόμο στον τόπο καταγωγής(Αθήνα) λόγω συνυπηρετούντων αδερφών, ή επειδή ο αδερφός μου δε θα είναι παραμεθόριο το χάνω το δικαίωμα? ευχαριστώ!
 

!.@LOOK@.!

New member
ειμαι και εγω της ιδιας περιπτωσης, ο αδερφος μου ειναι αθηνα και εγω Σπαρτη. Δικαιουσε την συνηπηρετηση 100%. Χρειαζεσε
-ενα χαρτι απο τον διοικητη του στρατοπεδου που ειναι ο αδερφος σου που να βεβαιωνει οτι υπηρετει εκει,
-ενα χαρτι οικογενειακης καταστασης ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ για στρατολογικη χρηση, για να επιβεβαιωσουν οτι ειστε αδερφια και
-μια υπευθηνη δηλωση του αδερφου σου που να λεει: ΕΓΩ Ο ταδε ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ταδε, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΟΝΤΙΝΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ.
 

arlav

New member
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, όπου και αν είναι ο αδερφός σου. Ο πιο πάνω συνάδελφος ενημέρωσε άψογα. Φρόντισε μόνο να ρωτήσεις ποια είναι η προθεσμία για κατάθεση των εγγράφων συνηπηρέτησης όταν καταταγείς στον στρατολόγο του κέντρου. Αυτός θα σου πει ημερομηνία.

Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πάρ'το μαζί σου από πριν, ενώ την υπεύθυνη δήλωση και την βεβαίωση συνηπηρέτησης μπορεί να τα στείλει ο στρατολόγος του αδερφού σου απευθείας από τη μονάδα όπου υπηρετεί στο κέντρο όπου έχεις καταταγεί, και τέρμα. Θα σου έρθει μετάθεση στον τόπο συμφερόντων σου. Καλή θητεία.
 

chg.

New member
Παρακαλω οποιος γνωριζει θα ηθελα να με ενημερωσει κ εμενα τι ακριβως παιζει με την συνηπηρετηση! Πιο συγκεκριμενα επιθυμω να μπω στρατο ιδια περιοδο με τον διδυμο αδερφο μ που ειμαστε κ προστατες (ο αδερφος μ δλδ που ειναι 5 λεπτα μεγαλυτερος) λογο τριτεκνης οικογενιας. τι "προνομοια" εχουμε ακριβως? ευχαριστω.
 

kd305

New member
Οι δίδυμοι αδελφοί εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις στην ίδια μονάδα του τόπου των συμφερόντων τους, εφόσον αυτή υπάρχει ή στην πλησιέστερη αυτής"
 

kd305

New member
Το Αθήνα είναι σχετικό,κάπου στον Νομό Αττικής θα υπηρετήσετε.
 

Mixalis_85

New member
Σαφως και ειναι σχετικο Αθηνα , γιατι Αθήνα είναι και η ΛΑΕΔ στο Κεντρο στην Ρηγγιλης οπως επισης Αθηνα ειναι και η Σχολη Ευελπιδων που ειναι στην Βαρη και θες 600 ωρες να πας αμα μενεις καπου στο κεντρο...!!
 

top1234

New member
καλησπέρα, επειδη μοιάζει με τα προηγουμενα δεν ανοιξα καινουριο θεμα. <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
μπαινω στρατο μαζι με τον αδερφο μου σε 10 μερες. αν ο ενας βρει τροπο να ερθει αθηνα μετα ο αλλος δικαιουται τη κατ'εξαιρεση μεταθεση ή πρεπει ο ενας απο τους δυο να ειναι μακρια απο το τοπο διαμονης; ευχαριστω...
 
Top