• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

TA ANAGKAIA TOU NEOSYLEKTOY NAYTH

AfterBan

New member
Geia sas epeidi eimai apo eparxeia tha ithela na rotisw pou mporw na vrw faneles kaltses kai ola osa xreiazetai o neosilektos tin imera pou tha katatagei! mesw internet den vrika kati aksiologo!

tha ithela na mou peite gia athina magazia pou mporw na vrw auta pou tha xreiastw. euxaristw..
 

EVANS

New member
οταν θα ερθεις αθηνα, θα μπεις στο μετρο και θα πας στον σταθμο αγ. αντωνιο. θα βγεις απο την εξοδο πλατεια αγ. αντωνιου και θα πας στην σταση των λεωφορειων οπου θα παρεις το 075 ή 892 και θα πεις του οδηγου να σε κατεβασει στο κεβοπ.στην σταση αυτη εχει μαγαζι με στρατιωτικα ειδη.
 

big_fish

New member
Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι από ειδικό μαγαζί ή "προβλεπέ".Εγώ μερικές μέρες πριν μπω είχα πάει σε ένα απλό μαγαζί με λευκά είδη και εσώρουχα (που σίγουρα υπάρχει εκεί που μένεις) και είχα αγοράσει 2 πακέτα κάλτσες αθλητικές μαύρες(σύνολο 20 κάλτσες),20 απλά μακό λευκά φανελάκια τα οποία θα φοράς μέσα από τη στολή αγγαρείας και στον ύπνο(εγώ είχα πάρει πολλά γιατί το Σεπτέμβριο στον Πόρο έσκαγε ο τζίτζικας και ιδρώναμε) και 20 περίπου βρακιά σκούρου χρώματος.
Για σένα είναι αυτά,εσύ θα τα φοράς,εσένα θα πρέπει να βολεύουν,δεν πρόκειται κανείς ανώτερος να γυρίσει να σου πει κάτι για το εσώρουχο ή την κάλτσα σου γιατί δεν πρόκειται να τα δει.Εσύ από την άλλη στον Πόρο θα δεις πολλά ευτράπελα.Άλλοι δεν κουβαλάνε τίποτα από αυτά μαζί τους και φοράνε 2 βδομάδες τα 2 εσώρουχα και τις 2 φανέλες που έχει μέσα το λουκάνικο που δίνουν,άλλοι σκάνε μύτη με Dolce & Gabbana, άλλοι φοράνε μέχρι και κάλτσα που γράφει ΠΝ αλλά εσύ θα είσαι σουπερ αν κάνεις το πολύ απλό που σου είπα.
 
Top