• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ?????

eliza_poulada

New member
Ρε παιδια βλεπω στην τηλεωραση που λενε οτι αλλαξε η θητεια και απο 10μηνο εγινε 9μηνο,
και ησχυει για ολους ακομη και για αυτους που μπηκαν το Μαϊο του 09?
Ξερει καποιος να μου πει γιατι δεν καταλαβαινω πιους πιανει το 9μηνο.
Thanks!!!
 

thagkol

New member
9μηνο έγινε για αυτούς που μπήκαν από Αύγουστο 09 και μετά. Αυτοί που μπήκαν Φεβρουάριο 09 θα κάνουν 11 μήνες και αυτοί που μπήκαν Μάιο 09 θα κάνουν 10 μήνες, τέλος.
 

georgio

New member
Δηλαδη ρε παιδια εγω που ειμαι σειρα αυγουστου και υπηρετω στο Πηλιο και ειμαι απο Βολο δικαιουμαι 9μηνο?Με εχει φαει η αγωνια,δε φανταζεστε ποσο..!!
 

thagkol

New member
Αν υπηρετείς στο Στρατό Ξηράς, τότε ναι. Αν είσαι Ναυτικό ή Αεροπορία, τότε δεν ξέρω από πότε θα ισχύσει η μείωση για εσάς.
 

thagkol

New member
Ρε παιδιά, για το Στρατό Ξηράς είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, η σειρά του Φεβρουαρίου 09 κάνει 11, η σειρά του Μαΐου 09 κάνει 10 και από κει και μετά 9 μήνες.
Όταν ανακοινώθηκαν οι παραπάνω μειώσεις για το Στρατό Ξηράς, τον περασμένο Ιούνιο, δεν άλλαξε κάτι για Ναυτικό και Αεροπορία, τα οποία παρέμειναν στο 12μηνο. Ο καινούριος υπουργός άμυνας όμως, δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι θα μειωθούν και αυτά τα 2 όπλα στο 9μηνο, και σταδιακά μετά θα καταργηθούν εντελώς. Δεν ξέρω όμως πότε θα μειωθούν, πόσο, μέχρι πότε, αν είναι αυτό επίσημο κλπ.
 

georgio

New member
Αεροπορια ειμαι.Απο 1/2010 'ειπαν' οτι θα ισχυσει το 9μηνο για αεροπορια και ναυτικο.Απλα το θεμα ειναι ποιοι το δικαιουνται,δηλαδη τι συγκαταλεγεται στην παραμεθωριο κ.ο.κ.
 

lawfighter

New member
[quote author="georgio"]Αεροπορια ειμαι.Απο 1/2010 'ειπαν' οτι θα ισχυσει το 9μηνο για αεροπορια και ναυτικο.Απλα το θεμα ειναι ποιοι το δικαιουνται,δηλαδη τι συγκαταλεγεται στην παραμεθωριο κ.ο.κ.[/quote]
Νομιζω ισχυει απο τη Δ σειρα.
Σιγουρα ομως ισχυει για οσους υπηρετουν σε ακριτικες περιοχες.Το Πηλιο δεν ειναι <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
 
Top