• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ !!! ΑΝΑΒΟΛΗ-ΑΠΑΛΛΑΓΗ

getzakias13

New member
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΙΣ 5/3/2012 ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΣΤΟ 586ΤΠ.
ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ Ι5. ΔΛΔ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΒΓΑΙΝΩ Ι5 ΓΤ ΕΙΜΑΙ 1,80 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 160ΚΙΛΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ Ι4 ΑΟΠΛΟ?
ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ(ΔΕΝ ΕΧΩ!!!) Η' Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ?
 

valtsia1990

New member
Καλησπερα φιλε μου λοιπον στο στρατο δεν υπαρχει ΘΕΛΩ υπαρχει οτι αποφασισουν αυτοι(οι γιατροι του κεντρου) δεν υπολογιζουν νομοθεσιες και μλκιες ετσι ειναι η αληθεια(στην ελλαδα εισαι που δεν ελενχει κανεις) να παρεις οτι χαρτι εχεις οτι σι αλλος θα σε ρωτησουν προσωπικος μερικα πραγματα...
 

kd305

New member
και ποια/ποιος είσαι εσύ που γνωρίζει ότι οι γιατροί δεν υπολογίζουν νομοθεσίες και δεν στηρίζονται στο φεκ ? ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να παραπληροφορείς τον καθένα ? αν δικαιούται το παλικάρι Ι5 βάση ΦΕΚ κανένας γιατρός δεν θα του το στερήσει ,κανένας γιατρός δεν θα ρισκάρει την θεσή του,το πιάσες ?
 

p_h

New member
αν δεν κανω λαθος το φεκ γραφει αναβολή 2 χρονια και μετά απαλλαγή λόγω παχυσαρκίας.
 

getzakias13

New member
βαλτςια1990 : ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΦΕΚ? ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?
κδ305: ΝΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ!

ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΛΙΡΊΣΩ ΓΤ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΩ ΛΟΓΩ ΣΤΡΑΤΟΥ ? ΔΕΝ ΛΕΕΙ !!!
 
Top