• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

τι παιζει με το Ι5?

Nik_R1

New member
καλησπερα! να τονισω πριν ξεκινισω πως αν το νεο θεμα ειναι σε λαθος κατηγορια ας μεταφερθει..απλως ακομα δεν εχω μαθει καλα τα κατατοπια του φορουμ..λοιπον στο ψητο..πολλοι φιλοι, γνωστοι και γενικως διαφοροι μου λενε να παρω Ι5 και στα τετοια μου και καλα για να μην παω καθολου..αλλα νομιζω απο οσα εχω ακουσει πως μετα εχεις προβλημα με τις δουλειες κλπ μολις σε δουν Ι5..αλλα εχω διαβασει πως δεν αναγραφεται πουθενα σαν προσωπικο απορρητο?! κατι τετοιο τελος παντων..αξιζει? ή τελικα ειναι μια μ@λ@κ!@ να παρεις Ι5 για να γλυτωσεις την στρατευση? αν και δεν πολυψινομαι να παρω Ι5 και τετοιες.......απλα να ξερω κιολας σαν ενημερωση!ευχαριστω <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

ikarus260

Member
1oν το να πάρεις απαλλαγή δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Θα περάσεις από επιτροπή απαλλαγών η οποία το πιο πιθανόν είναι να σου δώσει αναβολή. Το πιο πιθανόν είναι ότι την απαλλαγή θα την πάρεις μετά από δυό χρόνια να ξέρεις με τις αναβολές. Το Ι σου στο μόνο που σε επηρεάζει σε θέμα δουλειάς είναι να μπεις στα σώματα ασφαλείας. Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
 

gpktm

New member
Οχι, δεν ειναι μ@λ@κι@ να παρεις Ι5, ιδιαιτερα μαλιστα οταν σκοπευεις να μη χασεις ενα χρονο απο τη ζωη σου αξιοποιωντας τον πχ δουλευοντας.

Οπως ειπε και ο προηγουμενος φιλος, θα περασεις απο επιτροπη αναβολων. Αν πιστευεις οτι δε μπορεις να προσποιηθεις τον αρρωστο κτλ, σου εχω μια καλη λυση. Απλα, γινε "ΖΩΟ"! Τι εννοω, εφοσον καταταχτεις, γραψτα ολα στα @@ σου. Ξυπνα οτι ωρα θες εσυ, μη πηγαινεις σε ασκησεις, γενικα κανε οτι γουσταρεις. (Χωρις να βλαψεις κανεναν ή να προκαλεσεις ζημιες εννοειται) θα σου τη δωσουν ανετα την αναβολη, και μετα απο δυο-τρεις αναβολες θα παρεις και την απαλλαγη σου.

Σου φαινεται ισως γελιο, αλλα μη ξεχνας οτι το κρατος δεν εχει καμια απολυτως ορεξη να σου καλυπτει τα εξοδα (αυτα τα ελεεινα εστω) χωρις να προσφερεις υπηρεσιες.

Τελος, οπως ειπε και ο φιλος απο πανω, το Ι5 επηρεαζει ΜΟΝΟ αν σκοπευεις να μπεις σε σωματα ασφαλειας πχ Αστυνομια, Πυροσβεστικη, Λιμενικο, κτλ. Και αυτο διοτι απλα, το "Ι" δηλωνει την "Ικανοτητα", αρα οπως καταλαβαινεις, δε γινεται να εισαι τυφλος αστυνομικος, αναπηρος πυροσβεστης, κτλ, κτλ...

και φυσικα... ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ στο απολυτηριο σου.

Τωρα οσον αφορα τη δουλεια που ειπες, απο τη στιγμη που απολυθηκα, ειχα παει σε καμια δεκαπενταρια συνεντευξεις πριν πιασω δουλεια. Σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ ομως, δε με ρωτησαν αν εχω Ι5. Και ο λογος ξερεις ποιος ειναι? Διοτι το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ η Αρχη Προστασιας Δεδομενων.

Διαδωσε το οσο μπορεις για να ξυπνησουν τα Ελληνοπουλα και να σταματησει επιτελους αυτη η μπουρδολογια οτι δεν βρισκεις δουλεια. Οποιος δε γουσταρει να παει, ΔΕΝ ΠΑΕΙ. Τελος.
 

Nik_R1

New member
ωραια! καλη φαση αμα ειναι ετσι τα πραγματα! ευχαριστω για την βοηθεια και τις απαντησεις σας!
 

patriot1987

New member
Μπράβο κοτόπουλα φοβάστε μη βαρέσετε καμιά σκο΄πιά μακριά από τη φούστα της μαμάκας σας. ΧΕΣΤΕΣ!!!
 

tritonas00

New member
[quote author="patriot1987"]Μπράβο κοτόπουλα φοβάστε μη βαρέσετε καμιά σκο΄πιά μακριά από τη φούστα της μαμάκας σας. ΧΕΣΤΕΣ!!![/quote]

αλλη ορεξη δεν ειχαμε...

ολοι ι5!!να κανουν`και καμια δουλεια οι εποπ!!

307 λελε
 

gpktm

New member
[quote author="patriot1987"]Μπράβο κοτόπουλα φοβάστε μη βαρέσετε καμιά σκο΄πιά μακριά από τη φούστα της μαμάκας σας. ΧΕΣΤΕΣ!!![/quote]

Αστο πατριωτη, εισαι εκτος θεματος. Δεν ειπε κανεις οτι φοβαται να παει. Μαθε πρωτα τα συμφεροντα που κρυβονται πισω απο την θητεια-κοροιδια και μετα ελα να μιλησουμε.
 

Chessmaster

New member
[quote author="patriot1987"]Μπράβο κοτόπουλα φοβάστε μη βαρέσετε καμιά σκο΄πιά μακριά από τη φούστα της μαμάκας σας. ΧΕΣΤΕΣ!!![/quote]

Το έχεις χάσει το πόιντ φίλε.
Όταν πας θα καταλάβεις και τι είναι η θητεία και τι παίζεται τριγύρω θα αλλάξεις γνώμη.
Από πατριώτες της φάπας έχουμε χορτάσει, κανένας καλός δεν παίζει.
Από όσους έχω δει να το παίζουν πατριώτες και ελληναράδες στο στρατό, πιστεύω ότι, έτσι και κάτσει η στραβή, με την πρώτη τουφεκιά αυτοί είναι που θα φύγουν πρώτοι.
Και να θυμάσαι ότι κοτόπουλο είναι αυτός που καταπίνει αμάσητο ότι του πασάρουν, χωρίς να κρίνει και να φιλτράρει.

309, Πεζικό
 

giwtaras5

New member
Λοιπον ας παρουμε τα πραγματα ενα, ενα και θα σας πω ακριβως τι τρεχει και τι πρεπει για το ι5!
Αρχικα να απαντησω σε αυτους που κρινουν τους Γιωταδες!
Δεν υπαρχει λογος ο στρατος να εχει στρατιωτες με το ζορι, με το στανιο, δεν εξυπηρετουν δεν οφελουν!
Ιδεολογικα να το παρεις δεν εισαι υποχρεωμενος να υπηρετεις, να εκπαιδευτεις για να προστατευσεις ενα μπουρδελο οπου καθε υπουργος θα κλεβει ενω και εκεινος δεν υπηρετησε!
ΔΕΝ θα υπηρετησεις ενα κρατος που δεν θα σου δωσει ΤΙΠΟΤΑ. Μισθο? Δουλεια? αξιοπρεπη διαβιωση? Νοσηλεια? Συνταξη? Ασφαλεια? Κοινωνικη υποστηριξη? Τι απο ολα αυτα εχει ενας πολιτης? Στο βαθμο της ανθρωπιας και αξιοπρεπειας? ΤΙΠΟΤΑ! Σκεψου αν ενας φιλο σου σου προσφερε ενα μερος στο σπιτι του να κοιμασαι, σου προσφερε φαγητο, τσιγαρα, χρηματα και σε βοηθουσε να βρεις εργασια και να πατησεις στα ποδια σου, ενω εσυ μεχρι εχθες ησουν στο δρομο. Εχεις ηθικα και μονο υποχρεωση σε αυτον? Ναι!!!! Αν σου ζητουσε μια χαρη, μια εξυπηρετηση? Θα το εκανες? ΝΑΙ!!!! Αρα σε ενα κρατος που δεν σου προσφερει τιποτα και εχει φερει την κατασταση της χωρας σου σημερα να εισαι σαν αλβανια, εχεις υποχρεωση? ΟΧΙ!!!! Γιατι? Μα δεν εκανε κατι το κρατος για εσενα! Ποια χωρα να προστατευσεις και απο ποιους? Απο τους Τουρκους? Αν κανουνε ενα ντου το 5πλασιο στρατο να ειχαμε θα τον πιναμε!!!! Να προστατευσεις την χωρα που πουλανε οι πολιτικοι στους τουρκους? Στρατος υπαρχει για τα εξοπλιστικα που εχουν μιζες. Δεν μπορει να εχεις 20000 μισθοφορους φανταρους και να αγοραζεις 70000 οπλα, πρεπει να εχεις παση θυσια 70000 φανταρους, απλο το πραγμα!

Παμε τωρα στο Ι5


Αναλογα την μοναδα το κεντρο καταταξης και την περιοχη, πχ στο 424 δινουν ανετα την απαλλαγη, ομως αφου εχεις παρει 24 μηνες αναβολη, 12 και 12 ή 18 και 6 η 4 6μηνες και γενικα καθε συνδιασμο. Η απαλλαγη θα δωθει ευκολα αν πας ενα χαρτι ακομα και απο ιδιωτικο γιατρο π.χ ψυχιατρος του εδωσες 50 1000 ευρω εγραψε οτι πασχεις απο αυτο και αυτο, καλο ειναι να θυμασαι τι γραψανε στις αναβολες οι στρατιωτικοι γιατροι για να γραψει πανω καταω τα ιδια, σου γραφει και 3 φαρμακα οτι εχεις ως αγωγη και ειναι 100% σιγουρο οτι εισαι Γιωταρας5 με βουλα και υπογραφη, μετα; καλος πολιτης!


Υ.Γ Οι αναβολες δινονται αερα, μια φραση θα πεις δεν μπορω να υπηρετησω πιεζομαι και θα αυτοκτονησω τερμα ολα θα παρουν τον δρομο τους, οχι πολλες κουβεντες δεν μιλαμε με ανεση αν μας ρωτανε αργουμε η δεν απανταμε με την πρωτη κατω το κεφαλι και μελανχολια. Αυτα!!!!
 

gpktm

New member
[quote author="giwtaras5"]Λοιπον ας παρουμε τα πραγματα ενα, ενα .... απλο το πραγμα![/quote]

<!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello --> <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
 

Psminitis

New member
Τι να πω ρε μάγκες? Αν κάποιος που κάνει έρευνα σχετική με το τι φταίει για την κατάντια της Ελλάδας πρέπει πραγματικά να διαβάσει αυτές τις σελίδες. Φταίει το κράτος που δε σου δίνει δουλεια και μισθό ε? Κομμουνισμό έχουμε? Φταίνε οι πολιτικοί που παίρνουν μίζες και είναι λαμόγια? Μόνοι τους διορίστηκαν δεν τους ψήφισε κανένας από μας? Δεν έχουμε ευθύνη εμείς όλοι οι άλλοι φταίνε? εσύ με το να πάρεις Ι 5 τιμωρείς το κράτος λοιπόν? Και συμβουλεύεις τον άλλον να γίνει ζώο?

Βρίζεις τη χώρα. Ζούμε λοιπόν στη χώρα πο ο ένας νέος άνθρωπος λεει στον άλλο νεο άνθρωπο " Γίνε Ζωο". Τέτοιοι που μαστε τέτοια θέλουμε. Ούτε με 100 χρόνια ΔΝΤ δεν πρόκεται να αλλάξουμε θα χαρώ πολύ όμως κάποια φάση να φύγει και το ΔΝΤ μήπως και δούμε προκοπή. Μόνο με χρεωκοπία και τέφρα θα πάμε μπροστά.
 

gpktm

New member
[quote author="Psminitis"]Τι να πω ρε μάγκες? Αν κάποιος που κάνει έρευνα σχετική με το τι φταίει για την κατάντια της Ελλάδας πρέπει πραγματικά να διαβάσει αυτές τις σελίδες. Φταίει το κράτος που δε σου δίνει δουλεια και μισθό ε? Κομμουνισμό έχουμε? Φταίνε οι πολιτικοί που παίρνουν μίζες και είναι λαμόγια? Μόνοι τους διορίστηκαν δεν τους ψήφισε κανένας από μας? Δεν έχουμε ευθύνη εμείς όλοι οι άλλοι φταίνε? εσύ με το να πάρεις Ι 5 τιμωρείς το κράτος λοιπόν? Και συμβουλεύεις τον άλλον να γίνει ζώο?

Βρίζεις τη χώρα. Ζούμε λοιπόν στη χώρα πο ο ένας νέος άνθρωπος λεει στον άλλο νεο άνθρωπο " Γίνε Ζωο". Τέτοιοι που μαστε τέτοια θέλουμε. Ούτε με 100 χρόνια ΔΝΤ δεν πρόκεται να αλλάξουμε θα χαρώ πολύ όμως κάποια φάση να φύγει και το ΔΝΤ μήπως και δούμε προκοπή. Μόνο με χρεωκοπία και τέφρα θα πάμε μπροστά.[/quote]

Ναι φταιει το κρατος που δεν υπαρχουν δουλειες και καλοι μισθοι γιατι εμμεσα εξαγοραζει την ψηφο σου δινοντας σου υποσχεσεις οτι θα σε βολεψει καπου. Ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται.

Οχι δεν τιμωρει το κρατος με το να παρει Ι5, αλλα κερδιζει εναν πολυτιμο ολοκληρο χρονο απο τη ζωη του τον οποιο μπορει να αξιοποιησε προσφεροντας στην ιδια του τη διαβιωση αλλα και στην κοινωνια δουλευοντας και οχι καθαριζοντας τουαλετες, μαζευοντας γοπες, συντηρωντας στρατοπεδα και πανω απ'ολα, κανοντας καθε μ****ια του ζητησει ο γλυψιματιας διοικητης για να δειχθει στους ανωτερους του.

Τι σχεση εχει που του ειπα να μη κανει τιποτα για να του δωσουν αναβολη, με το οτι βριζω τη χωρα? Πως τα συνδιασες αυτα τα δυο?
 

Psminitis

New member
Φίλε θα σε στεναχωρήσω αλλά όπως λένε η διαφθορά είναι ένας χορός που χορεύεται από δύο σαν το ταγκό : Υπάρχει ο διεφθαρμένος και ο διαφθείρων δηλαδή αυτός που ζητά τη συναλλαγή-εξυπηρέτηση αι αυτός που τη διεκπεραιώνει. Σαν την αγορά, προσφορά και ζήτηση.

Με το να αποδέχεσαι αυτού του είδους τις συμπεριφορές απλά ανατροφοδοτείς το σύστημα δεν το τιμωρείς. Εχω επαναλλάβει και σε άλλο post. Για μένα η μόνη ανεκτή και αντρίκεια συμπεριφορά εναντίωσης στη θητεία είναι η " Δήλωση άρνησης στράτευσης" με τις ανάλογες κυρώσεις που σου αναλογούν. Το μούφα Ι 5 δηλαδή το " στρίβειν δια του αρραβώνος " είναι τζάμπα μαγκιά, φυγοπονία και ανανδρεία. Σκέψου τι θα γινόταν αν το 20-30% μιας σειράς οργανωμένα έκανε αυτή την κίνηση. και στην επόμενη εσσο τα ίδια και τα ίδια. Σίγουρα θα λάμβαναν μέτρα προς το καλύτερο. Με το Ι 5 τα πράγματα παν προς το χειρότερο για αυτούς που τελικά υπηρετούν. Και μην ακούω παπαριές ότι το 9μηνο έγινε λόγω των πολλών ανυπότακτων γιατί από τότε και μετά η ανυποταξία και η φυγοστρατία πολλαπλασιάστηκε. Το 9 μηνο έγινε για καθαρά εκλογικούς λόγους, ο ίδιος που το ανακοίνωσε πριν 2 μήνες έλεγε ότι αποκλείεται να γίνει. Και μάλιστα ανακοινώθηκε επομένη ευρωεκλογών, το θυμάμαι ήμουν μέσα τότε.

Απλά όπως και με την οικονομική κρίση και το ΔΝΤ αντί να λάβουμε συλλογικά μέτρα απλά κοιτάμε να "βγάλουμε το κωλαράκι μας έξω" και δε γ....νται όλοι οι άλλοι. Ετσι λειτουργούν όλοι οι οργανωμένοι κλάδοι συνδικάτα, ενώσεις, σύλλογοι. Ετσι ακριβώς είναι και με το Ι 5, τη σκαπουλάρω εγώ και ας γ...νται οι άλλοι. Τέτοιοι είμαστε, τέτοιο κράτος και τέτοια πολιτεία μας αξίζει. Μη διαμαρτύρεσαι καθόλου....
 

gpktm

New member
Αστο, δε γινεται να συζητησουμε... Λες για αντρικειες συμπεριφορες και πρασινα αλογα. Ποιες συμπεριφορες φιλε μου? οταν ξερεις οτι αυτοι που σε υποχρεωνουν να υπηρετησεις δεν εχουν οι ιδιοι παει στρατο,
οταν ξερεις οτι ολοι οι ανωτεροι αξιωματικοι εκει μεσα ειναι γλυφτες και κομματοσκυλα,
οταν ξερεις οτι το παιδι του διασημου ή του πλουσιου υπηρετει εικονικα κανοντας διακοπες σε καποιο νησι,
οταν ξερεις πως οτι κανεις εκει μεσα το κανεις γιατι πρεπει να το κανει καποιος αλλος που θα πληρωνεται γι'αυτο, αλλα αυτος δεν υπαρχει γιατι τα χρηματα της αμοιβης του εχουν μπει στις τσεπες μιζαδορων και απατεωνων.

Να κανω "Δηλωση αρνησης θητειας" και να υποστω τις κυρωσεις λες. Ποιες κυρωσεις? Αυτες που αλλοι δεν υπεστησαν ποτε γιατι ειχαν το "προνομιο" να μη τις υποστουν?

Και ποιος σου ειπε οτι το σκεπτικο ειναι να τη σκαπουλαρεις εσυ και να πανε γ...θουν οι αλλοι? Το σκεπτικο ειναι να μη παει κανεις, να καταργηθει τελειως αυτη η κοροιδια επιτελους! Να γινει επαγγελματικος ή να αμοιβεσαι για τις παροχες σου στο διαστημα που υπηρετεις. Η εξαναγκαστικη παροχη υπηρεσιων διχως αμοιβη και διχως τη θεληση σου, ξερεις πως ονομαζεται? ΣΚΛΑΒΙΑ!

Οσο για το ΔΝΤ που αναφερεις, δηλαδη προτεινεις να πληρωσουμε εμεις, αυτα που εκλεψαν οι αλλοι. Μια χαρα, να τυπωσουμε μηπως και μπλουζακια που γραφουν "ΕΙΜΑΙ ΜΑ...ΚΑΣ"
 

Psminitis

New member
Αυτά έιχα γράψει παλιότερα σε άλλο post και δεν διαφέρουν από αυτά που λες :

Koita ego theorousa polu adiko to gegonos oti EPOP i EMTH me gnoseis gymnasiou lukeiou itan monimoi se grafeia eno paidia fantaroi morfomenoi itan apla sti diathesi tou lohou koinos aggareiomahoi. Kanonika eprepe oi monimoi pou einai i douleia tous na einai stis mahimes monades kai oi fantaroi se upostiriktikes upiresies ( grafeia, mageiria, tehnikes upiresies) analoga me to antikeimeno tous. Ase pou ti douleia pou vgazane 4 monimoi se ena grafeio tin evgaze halara enas fantaros. Auto tha itan mia dikaii lusi.

I upothesi parola auta einai favlos kuklos giati i pleiopsifia ton epop pera apo to mistho pou den einai tipota idiaitero ( eidika meta tis perikopes) katatassontai akrivos epeidi ta ksunoune. Ama ta pragmata sklurinoun de tha katatassontai pleon i tha varesoun paraitiseis me apotelesma na uparhei upo-epandrosi ara auksisi tis thiteias. Idi meta apo ta teleutaia metra ehoun varesei omadikes paraitiseis EPOP kai EMTH. Opos eipes k sy prepei na vgei apo to mualo tou mesou fantarou oti grafeio ison apallagi apo skopies kai upiresies. Auto den ishyeei. Ego prosopika allaksa 4 grafeia, se kanena den eiha apallagi apo upiresies, sto ena mono eiha apallagi apo proini anafora ( e kai...).
Gia mena to zitima einai efoson de mporoun i de theloun na katargisoun ti thiteia

1) Anagnorisi tou hronou tis stratiotikis thiteias + 3 mines plasmatikoi os syntaksimou hronou
2) Ektelesi upiresias shetikis me antikeimeno spoudon kat elaxiston gia 4-5 mines aneksartita monadas (kati san stage to opoio na anagnorizetai argotera os proupiresia)
3) Eidiki upiresia stin opoia oi fantaroi 3 mines prin apoluthoun na mporoun na ehoun prosvasi se mia vasi dedomenon shetika me prosferomenes theseis ergasias stin agora
4) Allagi tou tropou adeion, telos oi moufa timitikes, ana 4 meres upiresias mia mera adeia + eidikes+ eortastikes kai tipota allo. Ekanes 20 upiresies tha pareis 5 meres, se pigaine 2 ekso 1 mesa tha pareis 2 meres. Auto to systima einai mathimatika adynato na apotuhei.
5) Misthos fantarou pou na isoutai me amoivi isime to vasiko + tis nomimes provlepseis gia kritiria morfosis, koinonika ktl.

To tragiko einai oti polla paidia 3-4 mines prin to strato kai 3-4 mines meta einai anenenerga epaggelmatika. Ara synolika o hronos einai 1 me 1,5 hrono. Toulahiston na mporeis na ton kalupseis syntaksiodotika kai na mporeis pio grigora na entahteis stin agora ksana. Auto tha itan mia kali allagi.

Τα παραπάνω όμως απαιτούν συλλογικότητα και στον τρόπο έκφρασης και στις διεκδικήσεις. Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ένα αντι-στρατιωτικό forum και αυτό κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά δηλαδή δίνει συμβουλές αποφυγής της θητείας και των συνεπειών. εκεί κολλάει το βγαζω το κωλαράκι μου από έξω. Σε ένα συλλογικό κίνημα υποψηφίων φαντάρων η ικανοποίηση των αιτημάτων σε ένα βαθμό θα επιτυγχανόταν δεν έχουν και άλλη επιλογή άλλωστε....Διαφορετικά όλοι άρνηση στράτευσης και βάλτε μας όλους μέσα. Αυτοί καλλιεργούν αυτό το κλίμα σου λένε καλύτερα 1000 με Ι 5 και άλλου 2000 βυσματίες παρά ένα οργανωμένο κίνημα στο οποίο θα πρέπει να συνεναίσουμε. Ιστορικά αναφέρω ότι η άρση σύλληψης για ανυποταξία και η παραχώρηση διαβατηρίου έγινε μετά από απόφαση στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά από προσφυγή των Eλλήνων Aνυπότακτων Eξωτερικού. Υπάρχει ανάλογο όργανο στην Ελλάδα να διεκδικεί συλλογικά δικαιώματα? ΝΑΙ υπάρχει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αντιρρησιών Συνείδησης που αρνείται τη στράτευση και δέχεται τις κυρώσεις ενώ διεκδικεί δια της νομικής οδού τα δικαιώματα του στο ευρωπαικό Δικαστήριο. Αυτοί είναι μάγκες, αυτοί είναι ιδεολόγοι, αυτοί αξίζουν μπράβο και ότι βελτίωση έχει επιτευχθεί στη θητεία και στα δικαιώματα οφείλεται στην προσπάθεα αυτών των οργάνων.

Οι Ι 5 μούφα πάιρνουν Ι 5 για έναν και μόνο λόγο : ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ. Αμα υπήρχαν απλά δεν θα το κάνανε. Ολα τα υπολοιπα ιδεολογικά, επαναστατικά, πολιτικά είναι του κ...λου.

Οσον αφορά το ΔΝΤ φταίνε αυτοί που κλεψανε αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ φταίει ο ελληνικός λαός που εκφυλίστηκε στην παρασιτική νοοτροπία της παροχής υπηρεσιών και της είσπραξης επιδομάτων και επιδοτήσεων και απομακρύνθηκε από κάθε έννοια παραγωγής και επιχειρηματικότητας. Πρόσφατο παράδειγμα οι βάσεις εισαγωγής : Οτι έχει να κάνει με δημόσιο, παρασιτικά και μη παραγωγικά επαγγέλματα (αστυνομία, στρατός, σώματα ασφαλείας, δημ. διοικηση) πλησίασε το άριστα ενώ οι σχολές που έχουν άμεση σχέση με την παραγωγή ήταν όλες κάτω από 10, οι περισσότερες κάτω από 5.
 

gpktm

New member
Κοιταξε, γενικα ολα αυτα που αναφερεις ειναι πολυ ωραια, αλλα, το θεμα ειναι αν τα πιστευεις οτι μπορουν να γινουν. Κι εγω μπορω να σου γραψω αποψεις πως μπορουν ολα να γινουν ουτοπικα, και οχι μονο στο στρατο. Το θεμα ειναι να ειμαστε ρεαλιστες. Σου φαινεται αυτη η ανωριμη χωρα για μπορει να κανει τοσο το οργανωμενο και συντονισμενο? Εδω οι ανθρωποι ζουν για ενα Σαββατοβραδο, νομιζουν πως ο ανωτερος σκοπος της ζωης τους ειναι να να κατσουν "πρωτο τραπεζι πιστα" και πεταξουν το γαρυφαλλακι στη σκηνη.

Νομιζω οτι το σχετικο site που αναφερεις, ασχολειται με το θεμα καταργησης της υποχρεωτικης θητειας, μαλιστα, συγκεντρωναν και υπογραφες αν θυμαμαι καλα. Απλα μεσα στο forum λεει ο καθενας τις αποψεις του. Δεν ξερω τωρα τι γινεται αυτο τον καιρο, κι εγω για λιγο το ειχα επισκευτει πριν μπω φανταρος.

Η αναλογια με τους βυσματιες δεν νομιζω να εχει σχεση με το ποσοι θα παρουν Ι5. Οσοι εχουν γνωριμιες θα τις χρησιμοποιησουν.

Για το ΔΝΤ και τα σχετικα, στο ειχα ξαναγραψει και πιο πριν. Γινεται εμμεση "εξαγορα" ψηφων. Με υποσχεσεις, με βολεμα, με ψεμματα, κτλ. Σιγουρα σαν λαος κι εμεις ειμαστε βολεψακηδες, σε αυτο συμφωνω 100%. Αλλα πλεον, η σημερινη γενια δε μπορει να κανει τιποτα ετσι οπως εχει διαμορφωθει ηδη η κατασταση στην αγορα εργασιας στην Ελλαδα.
 
Top