• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Υ.Ε.Α. Αυλώνας

kleo

New member
Θα ήθελα να ζητήσω ορισμένες πληροφορίες για τη Σχολή Υ.Ε.Α. στην Αυλώνα. Μόλις την Παρασκευή ο φίλος μου έγινε δεκτός στα Υ.Ε.Α. και μετακόμισε στη Σχολή Υ.Ε.Α. Τεθωρακισμένων. Γνωρίζει κάποιος εκ των έσω τις συνθήκες ζωής εκεί, τι είδους εκπαιδεύσεις κάνουνε, τι εξόδους και άδειες μπορούν να πάρουνε και τι μαθήματα κάνουνε?
Το θέμα είναι ότι στους θαλάμους της Σχολής δεν υπάρχουν πρίζες για να φορτίζουν τα κινητά και έτσι έχω ελάχιστη επικοινωνία μαζί του. Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εκεί ή αρχικά μόνο και απλά οι βητάδες τους τα κάνουν να φαίνονται δύσκολα?

Αλήθεια προβλέπεται καθημερινά κάποιος χρόνος για να επικοινωνούν στο τηλέφωνο ή όλη μέρα θα τρέχουν?
 

hackertom

New member
Δέν αναροτιέσαι γιατι δεν σου απάντησε κανείς??Οι σχολές ΔΕΑ είναι ένα αλλο πολύ μεγάλο κομμάτι που πρέπει να αναλυθεί!!!αλλα όποιος πάει ΔΕΑ ξέρει μονο τη περνλανε εκει και ότι και να γίνει μένουν όλλα εκει!!!πίσω στην σχολή για τους ΥΕΑ και ΔΕΑ στην συνέχεια.........
 
T

thalexan

Guest
[quote author="kleo"]
Αλήθεια προβλέπεται καθημερινά κάποιος χρόνος για να επικοινωνούν στο τηλέφωνο ή όλη μέρα θα τρέχουν?[/quote]

Αυτό όντως ισχύει. Η επικοινωνία των αλφάδων μέσω τηλεφώνου επιτρέπεται μόνο σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και υπό την "επίβλεψη" των βητάδων. Έχοντας περάσει αυτό το στάδιο σε βεβαιώνω ότι, ειδικά αυτή την περίοδο έχουν ανάγκη όσο ποτέ την κατανόηση των δικών τους ανθρώπων, λόγω του ψυχολογικού στρες που προκαλεί η αυστηρή προσήλωση στο πρόγραμμα. Το τελευταίο πράγμα που έχουν ανάγκη είναι η "δυσαρέσκεια" των οικείων τους για την έλλειψη επικοινωνίας.
 
Top