• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

υπνόσακος

vaggoss

New member
γεια σας παιδιά! μια ερώτηση για τον υπνόσακο έχω να κανω...στην αρχή όταν θα παρουσιαστώ στο κέντρο θα πρέπει να εχω τον υπνόσακο μαζί μου? ή μετά την ορκομωσία και οταν παω στην μοναδα να παρω μαζι μου υπνόσακο ? για πειτε...
 

lefos21

New member
Ολοι μου λενε να μην τον παρω στο κεντρο γτ θα μου τον παρουνε σιγουρα...μια βδομαδα πριν φυγεις παρτον για να τον εχεις στη μοναδα...
 

geoim

New member
Να τον πάρεις μαζί σου από την αρχή. Κατά 99% δεν θα υπάρχει καν τέτοιο θέμα. Εκτός κι αν παρουσιάζεσαι ειδικές δυνάμεις. Πάντως, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί εαν πάρεις από την αρχή υπνόσακο, είναι να σου τον κρατήσουν και να σου τον δώσουν πίσω στην άδεια ορκομωσίας για να τον πας σπίτι.

Ούτε να το σκέφτεσαι όμως, αν δε το πάρεις μαζί σου στην κατάταξη, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το μετανοιώσεις πικρά και να ταλαιπωρήσεις τους γονείς σου για να σου τον φέρουν την επόμενη μέρα <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap --> Πουλάνε και στο στρατόπεδο βέβαια...
 

vaggoss

New member
ειδικες δυναμεις παρουσιαζομαι φίλε...να μην τον πάρω δηλαδή? και γιατι?
 

dionyshs

New member
γιατί στο συγκεκριμένο κέντρα τα πράγματα είναι πιο αυστηρά..δεν αφήνουνε να κοιμάσαι με υπνόσακο..
 

Inferno_lb

New member
ρε παιδιά να κάνω κι εγώ μια ερώτηση? σε τι χρησιμεύει τελικά? είναι μόνο για το κρύο, ή το χρησιμοποιούμε και το καλοκαίρι για να μην κοιμόμαστε στα βρόμικα σεντόνια του στρατού? γιατί αν είναι έτσι να πάρω απλά ένα καινούργιο σεντόνι από τα στρατιωτικά είδη. και τον χειμώνα παίρνω και υπνόσακο.
16/8 ΚΕΥΠ Λαμία.
 

antonisz

New member
[quote author="Inferno_lb"]ρε παιδιά να κάνω κι εγώ μια ερώτηση? σε τι χρησιμεύει τελικά? είναι μόνο για το κρύο, ή το χρησιμοποιούμε και το καλοκαίρι για να μην κοιμόμαστε στα βρόμικα σεντόνια του στρατού? γιατί αν είναι έτσι να πάρω απλά ένα καινούργιο σεντόνι από τα στρατιωτικά είδη. και τον χειμώνα παίρνω και υπνόσακο.
16/8 ΚΕΥΠ Λαμία.[/quote]

Τον υπνόσακο τον στρώνεις πάνω από την στρωμένη κουβέρτα του στρατού και κοιμάσαι γιατί α) είναι βρώμικη β) δεν θα έχεις χρόνο να την ξαναστρώσεις το πρωί. Μπορείς φυσικά να στρώσεις και σεντόνι, αλλά πάρε και δεύτερο γιατί μπορεί να έχει μια ψύχρα το βράδυ.
 

Inferno_lb

New member
τα σεντόνια επιτρέπονται έτσι <!-- s:?: -->:?:<!-- s:?: --> μπορώ να πάρω ότι σεντόνια θέλω από το σπίτι μου ή πρέπει να είναι συγκεκριμένου χρώματος από τα στρατιωτικά είδη?
 

antonisz

New member
[quote author="Inferno_lb"]τα σεντόνια επιτρέπονται έτσι <!-- s:?: -->:?:<!-- s:?: --> μπορώ να πάρω ότι σεντόνια θέλω από το σπίτι μου ή πρέπει να είναι συγκεκριμένου χρώματος από τα στρατιωτικά είδη?[/quote]

Παίρνεις ότι θες, αλλά καλό είναι να πάρεις χακί/γκρι για να μην πολύ φαίνεται αν χρειαστεί να το στρώσεις πέρα από το βράδυ.
 

Valygar

New member
Ρε παίδες εξαρτάται απ'τον εκάστοτε λοχαγό.Τυπικά απαγορεύεται.Απλά δεν είναι όλοι κομπλεξικοί και μερικές φορές σε προτρέπουν κιόλας να πάρεις, για δική σου ευκολία.Το βασικό είναι το στρώσιμο του κρεβατιού που έχεις να φας αν δεν έχεις υπνόσακο.Πάντως στα περισσότερα κέντρα πουλάνε στο ΚΨΜ.Εγώ προσωπικά με 2 σεντονάκια πήγα κέντρο και την έβγαλα μια χαρά.
 
Top