• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ystera apo Orkomosia Δ ΕΣΣΟ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

evanvar

New member
Kalhspera pedia, orkistikame ston poro 10/12/10 kai exume 10 meres adia, tin erxomeni deutera mas ipane na parousiastume ston kanelopoulo na parume to filo porias alla mas eipan episeis na ferume kai to loukaniko me olo ton xeimerino eksoplismo, mipos kserei kaneis giati? episeis apo oso kserw den tha minume katholu kanelopoulo.Uparxei periptosi na mas kratisun gia 1-2 meres? egw prosopika eimai armenistis kai exw parei ipiresia stin athina kai eimai k apo athina.

episeis an parousiastw me autokinito, benw mesa kanonika? i to parakarw apo ekso?
 

55xxx

New member
Αν γίνει όπως και στις 2 τελευταίες σειρές δεν θα κάτσεις καθόλου, αφού έχεις μετάθεση Αθήνα.
Πας με το αυτοκίνητο, το παρκάρεις έξω και περιμένεις υπομονετικά κανά 3ωρο να σου δώσουν το φύλλο πορείας και να φύγεις.Μετά πας και παρουσιάζεσαι στην υπηρεσία σου την ίδια μέρα.Επειδή στην υπηρεσία σου μπορεί να σε κρατήσουν μέσα 1-2 μέρες γι'αυτό να έχεις τα απαραίτητα στο λουκάνικο!Καλή αρχή!
 

givap

New member
Καλησπερα παιδια, εγω θα πρεπει να παω σε ενα ρυμουλκο στην σαλαμινα.. Μπορω να παω με το αμαξι μου? η θα μας μαζεψουν για να μας πανε ολους μαζι απο τον κανελοπουλο? Επισης αν γνωριζει κανεις τι ποστα εχει μεσα στα ρυμουλκα να ξερω τι με περιμενει.. Ευχαριστω..
 

ThalamosEiii

New member
σε ποιο ρυμουλκο πας ρε φιλαρακι? μονο 1 απο τα 6 ρυμουλκα ειναι ενεργα αυτη τη στιγμη κ ειναι πολυ καλα.
 

givap

New member
R/k diomidis ελεγε το χαρτι.... Πες μου οτι ειναι αυτο που κανει τα ταξιδια να ξενερωσω λιγο ακομα... Εκτος του οτι ειμαι απο παραμεθοριο και πολυτεκνος με στελνουν εκει.... χαχα...
 

ThalamosEiii

New member
Οχι το Διομηδης δεν λειτουργει. Προς το παρων μονο το Θησευς κινειται με 80% υπερβαση σε βλαβες (ενω το οριο ειναι 30%). Προσπαθουν να φτιαξουν και το Ρωμαλεος αλλα... αλλα νταλα κουτρουβαλα της παρασκευης το γαλα ειναι η κατασταση.

Επισης τα ρυμουλκα δεν πανε ταξιδια. Βοηθανε τις φρεγατες κ αλλα μεγαλα καραβια να μπουν/βγουν στον ναυσταθμο και σκοπουν αναμεσα σε Περαμα κ Σαλαμινα.
 

alexous

New member
Παίδες έχω μια απορία...αύριο που θα παρουσιαστούμε στο Κ.Ε.ΠΑΛ. επιτρέπεται να φέρουμε μόνο λουκάνικο και τηλεόραση μαζί μας?Για πολιτικό σάκο ούτε λόγος?
 

rootbreaker

New member
Στο λουκάνικο πρέπει να έχεις τις κουβέρτες, στολές αγγαρείας, πετσέτα/ες και τον επενδύτη. Άρα θα σου μείνει χώρος και για εσώρουχα και πολιτικά ρούχα. Τι να τον κάνεις τον πολιτικό σάκο?
 

Sauron

New member
Επίσης για πόσες μέρες περίπου να υπολογίσουμε εσώρουχα,κάλτσες κλπ? Άμα φύγουμε αυθημερόν για την μετάθεσή μας, πότε είναι συνήθως η πρώτη έξοδος?
 

rootbreaker

New member
Φίλε Sauron από ότι μου έχουν πει μιας και εγώ είμαι στην ίδια φάση με εσένα, θα φύγουμε αυθημερόν, ή στην χειρότερη την επόμενη για τις μονάδες μας. Επειδή είναι γιορτές μας χωρίζουν σε 3 γκρουπ όπου το ένα βγαίνει Χριστούγεννα, το άλλο πρωτοχρονιά και το τρίτο στα φώτα. Αν τώρα είναι να βγεις των φώτων δεν ξέρω αν θα έχεις άλλο off μέχρι τότε. Αυτό να μας το απαντήσει κανένας παλιός γιατί το έχω και εγώ απορία.
 

Sauron

New member
Καλά για off τελείως δεν ξέρω αλλά εξόδους θα έχουμε σίγουρα πιο σύντομα! Δεν θα είναι όπως στην προπαίδευση που δεν βγάιναμε.
 
Top