• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ

fantaros kai sxesi

  • einai kalutera gia enan fantaro na exei sxesi otan parousiastei.

    Votes: 29 49,2%
  • einai kalutera gia enan fantaro na einai eleu8eros otan parousiastei.

    Votes: 30 50,8%

  • Total voters
    59

HelloKitty

New member
Μελιτα τωρα μολις διαβασα το μηνυμα και μπορω να σου πω πως ηταν ετσι κι αλλιως νευρικος απλα με το στρατο παραγινε το κακο. Δηλαδη, αγχωνεται αμεσως πχ αν τον ρωτησω τι ωρα θα σηκωθει, αν θελει να τον ξυπνησω το πρωι κτλπ. Και οσον αφορα αυτο που μου ειπε για το αν θα κανει κατι που θα μετανιωσει εκει που θα ειναι, φανταζομαι το ειπε πανω στα νευρα του γιατι δεν μου ειχε ξαναπει κατι τετοιο. Σημερα μαλιστα,αστιευομενος, μου ειπε να μην ανησυχω γιατι ουτως η αλλως και να θελε να κανει κατι οι Κυπριες λεει τους σνομπαρουν( λες και με νοιαζει)! Απλα καθαρισε λιγακι το μυαλο μου και συνειδητοποιησα πως το ενδιαφερον που δειχνω για εκεινον το εκλαμβανει σαν ελεγχο προς αυτον και γι αυτο αποφασισα να του δωσω λιγο χωρο οπως το να μου τηλεφωνει εκεινος πρωτος, να μην του μιλαω για πραγματα που τον εκνευριζουν γιατι κακα τα ψεμματα σε λιγες μερες επιστρεφει Κυπρο και θελω ειλικρινα να χαρουμε τις μερες που εχουμε μαζι. Εχει τωρα να παει σε ενα γιατρο για το ποδι του γιατι απο τις ασκησεις που κανουν στις ειδικες δυναμεις κλαταρε τελειως ο καψερος! <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: --> Και καταλαβα οτι δεν εννοουσε οσα ειπε γιατι κοιταζει να κανει τις δουλειες του στην Αθηνα γρηγορα να κατεβει Πατρα για τα Χριστουγεννα που εγω δουλευω και υστερα να ανεβουμε Αθηνα μαζι στους γονεις του να περασουμε τις υπολοιπες 3 μερες παλι μαζι. Τελικα χρειαζεται μεγααααλη υπομονη ειδικα οταν εχεις να κανεις με σκορπιο!!! Τυχαιο? Δε νομιζω! Χαιρομαι που τα μοιραζομαι αυτα μαζι σας και ισως μαθετε κι εσεις κατι απο τα δικα μου λαθη.. Το μονο που σκεφτομαι ειναι να περασουν οι μηνες και να ζησουμε φυσιολογικα χωρις αποστασεις και χωρις γκρινια. Αν δεν αγαπιομασταν τοσο πολυ θα ειχαμε παει για φουντο με το που εμπαινε στο στρατο αρα πρεπει να χαιρομαι κατα καποιο τροπο που τουλαχιστον η αγαπη υπερβαινει τα εμποδια μεταξυ δυο εκ διαμετρου αντιθετων χαρακτηρων. Αιγωκαιρος και Σκορπιος ενας θεος ξερει πως φτασαμε να αντεξουμε 2,5 χρονια!
 

melita

New member
[quote author="HelloKitty"]Μελιτα τωρα μολις διαβασα το μηνυμα και μπορω να σου πω πως ηταν ετσι κι αλλιως νευρικος απλα με το στρατο παραγινε το κακο. Δηλαδη, αγχωνεται αμεσως πχ αν τον ρωτησω τι ωρα θα σηκωθει, αν θελει να τον ξυπνησω το πρωι κτλπ. Και οσον αφορα αυτο που μου ειπε για το αν θα κανει κατι που θα μετανιωσει εκει που θα ειναι, φανταζομαι το ειπε πανω στα νευρα του γιατι δεν μου ειχε ξαναπει κατι τετοιο. Σημερα μαλιστα,αστιευομενος, μου ειπε να μην ανησυχω γιατι ουτως η αλλως και να θελε να κανει κατι οι Κυπριες λεει τους σνομπαρουν( λες και με νοιαζει)! Απλα καθαρισε λιγακι το μυαλο μου και συνειδητοποιησα πως το ενδιαφερον που δειχνω για εκεινον το εκλαμβανει σαν ελεγχο προς αυτον και γι αυτο αποφασισα να του δωσω λιγο χωρο οπως το να μου τηλεφωνει εκεινος πρωτος, να μην του μιλαω για πραγματα που τον εκνευριζουν γιατι κακα τα ψεμματα σε λιγες μερες επιστρεφει Κυπρο και θελω ειλικρινα να χαρουμε τις μερες που εχουμε μαζι. Εχει τωρα να παει σε ενα γιατρο για το ποδι του γιατι απο τις ασκησεις που κανουν στις ειδικες δυναμεις κλαταρε τελειως ο καψερος! <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: --> Και καταλαβα οτι δεν εννοουσε οσα ειπε γιατι κοιταζει να κανει τις δουλειες του στην Αθηνα γρηγορα να κατεβει Πατρα για τα Χριστουγεννα που εγω δουλευω και υστερα να ανεβουμε Αθηνα μαζι στους γονεις του να περασουμε τις υπολοιπες 3 μερες παλι μαζι. Τελικα χρειαζεται μεγααααλη υπομονη ειδικα οταν εχεις να κανεις με σκορπιο!!! Τυχαιο? Δε νομιζω! Χαιρομαι που τα μοιραζομαι αυτα μαζι σας και ισως μαθετε κι εσεις κατι απο τα δικα μου λαθη.. Το μονο που σκεφτομαι ειναι να περασουν οι μηνες και να ζησουμε φυσιολογικα χωρις αποστασεις και χωρις γκρινια. Αν δεν αγαπιομασταν τοσο πολυ θα ειχαμε παει για φουντο με το που εμπαινε στο στρατο αρα πρεπει να χαιρομαι κατα καποιο τροπο που τουλαχιστον η αγαπη υπερβαινει τα εμποδια μεταξυ δυο εκ διαμετρου αντιθετων χαρακτηρων. Αιγωκαιρος και Σκορπιος ενας θεος ξερει πως φτασαμε να αντεξουμε 2,5 χρονια![/quote]
Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η!!!και ειδικά με Σκορπιό <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> και εσένα είναι ειδικές δυνάμεις???Και εμένα ειδικές δυναμεις είναι!!!Λες να είναι και φίλοι??? <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> Είναι πολύ δύσκολα εκεί και όντως ότι και να τους λες το εκλαμβάνουν ως έλεγχο και χωρίς να το θέλουν νιώθουν καταπίεση...!!!και αν το σκεφτείς η γκρίνια δεν οδηγεί πουθενά..!!Παρά μόνο να χαλάει την διάθεση και των δύο..!!!
Και εγώ πιστεύω οτι πάνω στα νεύρα του σου τα είπε αυτά...!!!έεεεχουμε να ακούσουμε πολλά ακόμα δυστυχώς..!!!!Είναι πολύ δύσκολα και εκτός από το γεγονός ότι κουράζονται σωματικά..δυστυχώς κουράζονται και ψυχικά σε μεγάλο βαθμό!!!
Άντε με το καλό να έρθει Πάτρα και σου εύχομαι να περάσετε όμορφα μαζί...!!!
 

HelloKitty

New member
Θα δουμε μωρε αν ερθει Πατρα, βλεπεις ακομα δεν μου εχει δωσει σιγουρη απαντηση αν θα μπορεσει δηλαδη να κατεβει <!-- s:cry: -->:cry:<!-- s:cry: --> ¨Αν δεν κατεβει θα ανεβω εγω Αθηνα Κυριακη και θα μεινω μεχρι Τεταρτη που φευγει παλι. Αλλα απο την Τριτη που γυρισε Αθηνα σπιτι του μιλαμε απο τηλ και καμερα, ευχομαι να μπορεσει γιατι παιζει να χει πιεση κι απ το σπιτι του εχει πολλα προβληματα εκει και τους πειραζει οταν τον βλεπω πιο πολλες ωρες. Πχ στην Κυπρο οταν ειναι πιο πολυ τηλεφωνει σε μενα παρα στο σπιτι του. Υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος δυστυχως κατι που δεν μ αρεσει καθολου αλλα τι να κανω... Προσπαθω με τον τροπο μου κι εγω να τον κανω να κατεβει τουλαχιστον το 2ημερο μπας και περασουμε περισσοτερο χρονο μαζι!
 

melita

New member
[quote author="HelloKitty"]Θα δουμε μωρε αν ερθει Πατρα, βλεπεις ακομα δεν μου εχει δωσει σιγουρη απαντηση αν θα μπορεσει δηλαδη να κατεβει <!-- s:cry: -->:cry:<!-- s:cry: --> ¨Αν δεν κατεβει θα ανεβω εγω Αθηνα Κυριακη και θα μεινω μεχρι Τεταρτη που φευγει παλι. Αλλα απο την Τριτη που γυρισε Αθηνα σπιτι του μιλαμε απο τηλ και καμερα, ευχομαι να μπορεσει γιατι παιζει να χει πιεση κι απ το σπιτι του εχει πολλα προβληματα εκει και τους πειραζει οταν τον βλεπω πιο πολλες ωρες. Πχ στην Κυπρο οταν ειναι πιο πολυ τηλεφωνει σε μενα παρα στο σπιτι του. Υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος δυστυχως κατι που δεν μ αρεσει καθολου αλλα τι να κανω... Προσπαθω με τον τροπο μου κι εγω να τον κανω να κατεβει τουλαχιστον το 2ημερο μπας και περασουμε περισσοτερο χρονο μαζι![/quote]

Όσων αφορά την οικογενειά του δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη διότι εσύ ξέρεις καλύτερα..!!!Βέβαια σεβαστό ότι θέλουν να δουν και αυτοί τον γιο τους σαν γονείς αλλά δεν είναι σωστό να μη του επιτρέπουν να βλέπει και την κοπέλα του!!Αυτό όμως εξαρτάται και από τον ίδιο, τη σχέση έχει με τους γονείς του αλλά και από την ηλικία που έχει ο φίλος σου!!Εσύ γενικά έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς του???
 

alina

New member
1. Γεια κι απο μενα. <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello -->
2.Ο καλος μου παρουσιαστηκε Νοεμβρη και ειναι και αυτος κατω Κυπρο ειδικες δυναμεις.
3. Καλες Γιορτες <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

HelloKitty

New member
Καταρχάς καλη χρονια σε ολες τις φανταρινες!!! Ευχομαι το 2011 να μας φερει πιο γρηγορα κοντα στους αντρες μας αμην Παναγια μου!!! Μελιτα τωρα διαβαζα το μνμ σου και ναι εχω καλη σχεση με την οικογενεια του, αριστη θα ελεγα κι αυτο γιατι δε δινω ποτε δικαιωματα για χαρη του. Εχω ομως καταλαβει απο καιρο τωρα πωςι μου φερονται καλα για χαρη του γιου τους. Πχ στις γιορτες ειχε αδεια, κατεβηκε Πατρα και μετα απο δυο μερες(λογω του οτι δουλευα) ανεβηκαμε μαζι Αθηνα σπιτι του. Ε! εκει που παμε για καφε μονοι μας αρχιζει αυτη¨<< Δε τον εχω δει καθολου στεναχωριεμαι κτλπ>> Ενω στην ουσια εκεινη ειναι που εφυγε τα Χριστουγεννα να παει σε επισκεψεις και ο γιος της κατεβηκε Πατρα γιατι και σπιτι του να εμενε μονος του θα ηταν το παιδι. Η πχ οταν ηταν ακομα Γιαννενα στο κεντρο η μανα του αντι να ντυθει γρηγορα να τον παμε στο κτελ ολοι μαζι εκεινη βαφοταν και εφτιαχνε τα μαλλια ενω εγω τον βοηθουσα με τα πραγματα του. Τα λεω αυτα για να καταλαβεις δηλαδη την κατασταση(τσιρκο μεντρανο λεμε)! Παντως ολα πηγαν καλα, στις εξοδους παει για φαγητο και μετα κατευθειαν σε νετ για να μιλαμε απο καμερουλα. Μετα μιλαει λιγο με τους δικους του και σημερα να φανταστεις παλι μιλησαμε απο καμερα μια ωρα ομως μονο γιατι ειχε μικρη εξοδο, με τους δικους του ισα λιγο στο τηλ. Δεν παραπονιεμαι καθολου! Θα περασει ο καιρος και θα ξεκινησουμε επιτελους τη ζωη μας. Απλα επειδη μπηκα αποτομα στα βαθεια <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: --> να θυμαστε ολες σας πως ενας φανταρος δε θελει α) Πρηξιμο, β) να ακουει τα ιδια πραγματα, γ) πολλες ερωτησεις του τυπου" ποια μιλησε, ποια ειν αυτη" κτλ , δ) στεναχωριες και κλαμματα απο σενα ε) να ξερει οτι κλαις τη μοιρα σου γιατι πιστεψτε με ολοι οι φανταροι βγαινουν εξω πινουν το καφεδακι τους κανουν τη βολτουλα τους κι ολα κομπλε ε μετα μολις γυρισουν μεσα τρωνε το πηξιμο.
Καθε μερα δηλαδη καθε τηλεφωνημα που εχουμε απο εκεινους εμεις πρεπει να τους χαλαρωνουμε να τους λεμε καλα νεα και να ειμαστε παντα γλυκομιλητες γιατι οσες εξοδους και να παρουν οσες γυναικες και να περνανε απο διπλα τους ενα εχουν στο μυαλο τους! Να περασει ο καιρος να γυρισουν στο κρεβατακι τους και στη αγαπη τους! Γι αυτο αμα δε τους αγχωνουμε και ειμαστε εμεις αυτες που τους κανουμε να νιωθουν καλα τοτε εδω θα γυρισουν πιστεψτε με. Εν τω μεταξυ(ασχετο) εγω μπηκα πριν καιρο εδω γιατι ημουν μες στο αγχος που δεν ηξερα τι να κανω και ξαφνικα εγινα ειδημων(Ελεος)? Τα συμπερασματα δικα σας!
 

olga

New member
e koritsiaaa ti kaneteee???pwws ta pernatee???kalh xronia kiolasss!!!euxomai kai egw na perasei grhgora o kairosssss!!!egw exw 3 mhnes akomaaaaa sxedonnnn!!!!
 

diomaria

New member
koritsia geia sas! eimai h maria. h kopela pou anoikse auto to topic prin merika xronia...
kai na mou pali me apasxolei to thema twra sta geramata.... :p
pws sas fainetai to sugkekrimeno topic? sas exei voh8hsei katholou?
 

sweet!!

New member
γεια σας κοριτσια!!
diomaria εμενα με εχει βοηθησει πολυ το θεμα σου παντως!
εχω γραψει και πιο παλια εδω για το αγορι μου που ειναι φανταρος..βεβαια εγω μενω κυπρο και ετσι τα πραγματα ειναι διαφορετικα.. εδω μπορει να βγαινει παρασκευη-σαββατο ή κυριακη δευτερα..φυσικα υπαρχουν φορες που δεν ισχυει παντα αυτο και να κανει περισσοτερες μερες να βγει..εσεις πως το θα το περνατε αν σε μια τετοια φαση εβγαινε για δυο μερες ο φιλος σας και δεν τον βλεπατε?? δεν εχω παραπονο γιατι μεχρι τωρα τον εβλεπα κανονικα..αλλα μου ειπε πως δεν ηταν καλα και απο τι καταλαβα προτιμησε να περασει τις δυο αυτες μερες με την οικογενεια του και τους φιλους του..δεν με πειραζει αυτο, απλα θα ηθελα να τον δω εστω και για λιγο.. εντομεταξυ τελευταια δεν ειναι καθολου καλα και μου ειπε απλα οτι θελει να βρει τον εαυτο του, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θελει να ημαστε μαζι.. βασικα εγω απο αυτο καταλαβαινω οτι θελει να δειχνω πιο πολυ κατανοηση και να το αφησω λιγο στο χαλαρο... εσεις τι νομιζετε??
 

diomaria

New member
einai polu sunhthes gia enan fantaro auth h sumperifora, mhn se anhsuxei apo thn stigmh pou den exete kapoio provlhma sthn sxesh sas... apla upomonh!! <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->

emena parousiazetai shmera sthn arta... mou exei leipsei hdh! eimaste polu ligo kairo mazi (2 mhnes) kai auto me agxwnei giati den kserw pws antidra otan vrisketai upo duskoles sun8hkes pieshs kai asxhmhs psuxologias... exw ksanaperasei fantariliki alla htan alliws giati me tote eimastan hdh 2 xronia mazi. twra fovamai giati einai mou aresei polu kai fovamai tis tuxon parekshghseis. pisteuete apo empeiria sas pws afou eimaste mono 2 mhnes mazi o stratos tha mas kanei kalo 'h kako? apanthste kai gunaikes kai antres... oi antres koritsia nomizw pws mporoun na mas voh8hsoun perissotero se auta... <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

olga

New member
mmm na sou pw kai egw otan bhke to agori mou ton augousto toso hmastan maziii!!!kai sunexizoume na hmaste maziiii!!!apla emena eniwthe tupseis pou me afise monh mou enw hmastan tosoo kairoo maziii!!!!alla to ektimaei akoma kai twra oti den ton afisa kai sunexizw na eimai dupla tou akoma giati tha borousa na ton xwrisw aneta ne thn thewria oti den antexw....nomizw oti tha sas enwseiii o stratos kai tha sas kanei pio dunatous kai na erwteutitai polu o enas ton allon!!!kai an pragamatika aksizei na eiste mazi tha to deis twraaaa!!!
 

diomaria

New member
olga mou, nomizw pws eixes dikio...
einai twra treis evdomades pou exei parousiastei kai exoume pio suxnh epikoinwnia ap'oti eixame prin. exei ginei akoma pio glukos kai ekfrastikos ap'oti prin mpei. phga sto prwto episkepthrio monh mou me to amaksi sthn arta kai to exei ektimhsei polu! kai xairomai gi auto...htan na paw kai to prohgoumeno sk alla ligo prin ksekinhsw me phre kai mou eipe pws orkizetai thn pempth kai erxetai opote na mhn travhxtw mono gia treis wres kai pws tha ta poume thn pemth. den phga an kai hthela toso polu!! alla den me afhse. twra tha pame mazi thn trith, tha perasoume olh thn mera mas mazi sthn arta, tha koimhthoume se ksenodoxeio kai to prwi tha ton paw sto stratopedo kai kateutheian tha gurisw a8hna...meta apo auto den kserw pote tha ton ksanadw.... <!-- s:( --:mad:<!-- s:( --> mporei na me parei ena prwi kai na mou pei: "mwro mou sthn xio!!!"!!! <!-- s:( --:mad:<!-- s:( -->
tha me fane ta taksidia...kai fovamai kai ta aeroplana toso polu!! alla tha kanw thn kardia mou petra kai tha phgainw na ton vlepw... etsi einai o erwtas...thelei thusies... <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
thelw na pisteuw oti kai ekeinos tha ekane to idio an hmoun egw sthn thesh tou kai ekeinos sthn dikh mou..
sorry gia thn polulogia mou kai ton monologo alla m'epiase twra...me katalevainete nomizw.... <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
 

olga

New member
ax kia egw to fobomoun auto den hthela me tipota na ton pane se nhsiiii kai pali kala den ton phgna alla ton phgan ston evro oxi pws eixe megalh diafora!!!!ekana 2 mhnes na ton dw alla anteksame kia oi duo!!twra eutuxws mas exopun meinei 2 mhnes mono kao ton blepw arketa suxna kathe 2,5 ebdomades einai kai konta twra alla den me afinei na phgainw kai sunexeia mhn nomizeisss!!hmastan mazi 4 meres twra phre adeia kai perimenw thn epomonh twra!!!!ante kane kouragio!!oso gia ta aroplana pistepseme denn einai tipota etsi fovomoun kia egw mexri pou bhga thn prwtoxronia!!!ta exw latrepseiiii twra mhn akous ti lene den einaiiii fobisthko isia isai einai uperoxoooooo
 

LittlePony

New member
Γεια σας κι εγω βρισκομαι στην ιδια κατασταση. Το αγορι μου ειναι στον Εβρο με χαλια νευρα παρολο που η κατασταση του ειναι λουφα και παραλλαγη... τα ξυνει με λιγα λογια! Τελος παντων. Εχω μια ερωτηση στην οποια περιμενω οποιαδηποτε απαντηση και γνωμη. Εχουμε κοινο facebook και την ωρα που μιλουσε εκεινος με αλλους φανταρους εγω ημουν συνδεδεμενη ταυτοχρονα ενω και κεινος το γνωριζε. Να μην πολυλογω, με τον αγαπημενο μου μιλαμε μεσω msn στις εξοδους του και καποιος φανταρος με τον οποιο δεν κανει παρεα (απλα τον γνωριζει) εγραψε μεσω του φιλου του αγαπημενου μου στο facebook μια προστυχη εκφραση για μενα λεγωντας πως εχει φαει κολλημα και πως σαν γκομενα του ειμαι πολυ καυ...ρα(πολλες θα την θεωρουσαν τιμητικη αλλα δεν ειμαι απ αυτες τις κοπελες). Ταυτοχρονα λοιπον συνδεδεμενοι και οι δυο μας το διαβασαμε και το αγορι μου ειπε πως ειμαι κι εγω μεσα στο προφιλ και μπορω να το δω. Ο αγενης τυπος λοιπον δεν πτοηθηκε και με αποκαλεσε μ αυτη την λεξη απευθυνομενος σε μενα. Το αγορι μου τοτε τον εβρισε μεταξυ σοβαρου και αστειου γελωντας ενω ειμαστε μαζι τρια χρονια και μου ειπε οτι κανει πλακα και καλα. Πεταχτηκα τοτε εγω και τον αποστομωσα το αγορι μου θυμωσε λεγοντας πως τον εκανα ρεζιλι (θεε μου καποιος εβρισε την κοπελα του και αυτος εγινε το θυμα ελεος)??? Τσακωθηκαμε ασχημα του ζητησα να χωρισουμε αφου δε ξερει να με υπερασπιστει δεν φανηκε να τον νοιαζει. Υστερα εγω εγινα χαλια επρεπε να παω για δουλεια και του ειπα πως τον αγαπαω παρολα αυτα και πως για χαρη ενος ατομου με χαμηλο επιπεδο δεν αξιζει να γινουμε μπιλιες. Ισως κι εγω δεν επρεπε να ανακατευτω αλλα δε με υπερασπιστηκε ο αγαπημενος μου. Τωρα μου μιλαει καλα φαινεται του περασε αλλα εγω δεν μπορω να ανεχομαι τη δειλια του και το γεγονος οτι θελει να το παιξει αντρας σε φανταρους πιτσιρικια οταν απ τη στιγμη που ειναι 25 χρονων γαιδουρι και παει για αρραβωνα δε ξερει πως να σταθει στην κοπελα του. Πειτε μου τι κανω απο δω και περα? Δεκτες ολες οι συμβουλες τα χω χαμενα αλλα τον αγαπαω και θελω να τον κανω να καταλαβει πως ενιωσα σαν κατι ασημαντο που δεν του αξιζει να του σταθει κανεις τουλαχιστον ειχα τα (παπακια @@) να σταθω για τον εαυτο μου σε κεινο τον αξεστο λεγωντας πως δεν ειμαι γκομενα του(αγοριου μου) αλλα κοπελα του
και αλλα πολλα χωρις καν να βρισω. Καποιες μπορει να με πειτε χαζη που τον αγαπαω αλλα το μονο ασχημο που εχει σαν ατομο ειναι δειλος ρε γαμωτο δεν εχει λιγη πυγμη και κραταω προς το παρον παγωμενη σταση παρολο που οταν συνεβει ολο αυτο εκλαιγα και του ζητουσα να μην χωρισουμε παρολο που εγω πρωτη το προτεινα. Γελοιο ε?
 

olga

New member
koita thewrw panta to xeirotero na malwnw gia allous alla panta ginetaii dusthxws kai einai o pio adikos kopos!!!alla den nomizw pws prepei na xwrisetaii krima einai kai to phgainate kai sobara!!!ksereis pws oloi oi antres den theloun na fenontai oti einai kolhmenoi me mia kopela nomizoun oti thugontaiii antriko hlithio mualoooooooo!!!!to suzhthsate hrema olo auto?????isws an tou peis auto to opoio se peirakse se olo auto na sou dwsei kai dikiooo giati to exeissss!!!!den borei o kathenas na erxetai kai na leei oti tou katebeiiiii!!!!pantws mhn ton xwriseis perissotero giati einai adiko na malwseis gia trito proswpooo
 

kd305

New member
κοινά facebook και μαλακίες..ότι ναναι..έχετε καταντήσει ορισμένοι να εξαρτιέται η ζωή σας από το facebook..
 

ikarus260

Member
Έλεος με το facebook. Αμάν, έχουν χαλάσει ένα σωρό σχέσεις γι' αυτήν την μαλακία, από μία παρεξήγηση και πολλές φορές απ' το τπτ. Προσέχτε παιδιά με αυτην την π...ρια γιατί πολλά γίνονται εκεί
 

olga

New member
e koritsiaa pou exeteee xatheiii olesss!!pws paeiii?ta dika mou ta zoriaaa teleiwsannnnn!!!apoluetaii o dikos mou thn trithhh gioupiiiiii!!eseissss ola kala?
 

Sof(L)

New member
[quote author="olga"]e koritsiaa pou exeteee xatheiii olesss!!pws paeiii?ta dika mou ta zoriaaa teleiwsannnnn!!!apoluetaii o dikos mou thn trithhh gioupiiiiii!!eseissss ola kala?[/quote]
emena mphke ton flebarh <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap -->
 
Top